Vurguncular - War Dogs

Savaş ekonomisinin dünya ekonomisi demek olduğunu sanıyorum her birimiz biliyoruz değil mi? O yüzden savaşlar hiç bitmiyor ve böylece şiddetle ve anlamsız bir şekilde dönüyor dünya. İşte bu ekonominin minik de olsa bir yerinden yakalamaya çalışan iki genç adam David Packouz ve Efraim Diveroli minik parçayı bırakın kocaman kazançlar elde etmeye başlarlar.


Keşke gerçekler bu kadar acı olmasaydı ama maalesef öyle. David, ailesinin geçimini insanlara masaj yaparak sağlamaya çalışan, bir yandan da çok kaliteli kumaştan üretilmiş çarşafları evine depolamış ve bunları satıp çok para kazanacağını hayal eden bir genç adamdır. Ne kadar uğraşsa da satışı ne yazık ki yapamamaktadır. 

Bir gün, hiç ummadığı bir yerde çocukluğundan bir arkadaşıyla karşılaşır ve birlikte bir şeyler içmeye giderler. Bu kişi annesinin onunla görüşmesini hiç mi hiç istemediği Efraim'den başkası değildir. Onun yaptığı işi ve kazandığı paraları öğrenince şoka uğrayan David savaşlara karşı olsa da bir süre sonra onunla çalışmaya başlar. Eşine bu konuda yalan söylemesi ise işin bir başka boyutu olur.

Arkadaşları tarafından da Efraim'e karşı uyarılan David ne yazık ki hiç kimseyi dinlemez ve bir gece çocuğunun sesiyle uyandığı yatağından kalkıp bilgisayar başına geçer. Yine silah ve cephanelik alım satımlarıyla ilgili devletin sitesinde gezinirken çok büyük bir fırsatın onları beklediğini görür ve hemen Efraim'e haber verir. Böylece ikisi de zaman kaybetmeden bu işi alabilmenin peşine düşerler.

Bu büyük işle hiç ummadıkları bir gelecek onları beklemektedir. Para, lüks, kaçışlar, tehlike ve hayal kırıklıklarıyla dolu bu film Vurguncular - War Dogs dünyanın gerçek yüzünü yansıtan acımasız bir hikaye. Eğer içimi acıtmaz, izleyebilirim diyorsanız şimdiden keyifli seyirler dilerim. 

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.