Zigzag Battaniyemi Kendim Yaptım

Kış mevsimine girmemizle birlikte çoğu kadın örgüye sarılıverir birden. Ben ve arkadaşlarım da bu kategoriye giriyoruz. Havaların soğumasıyla birbirimize onlarca farklı model göndermeye başlayıp whatsappta bir örgü grubu bile oluşturduk. Sonra ne mi oldu? 


Elbette önce herkes ne öreceğine karar verdi. Modele karar verdikten sonra büyük önem arz eden ip seçimini de yaptıktan sonra yumuşacık battaniyelerimizle aramızda sadece sabırla onu öreceğimiz günler vardı. Ben birkaç yıldır zigzag battaniye örmek istiyor ama bir türlü başlangıcı yapamıyordum. Bu grubun da bana destek olmasıyla hobium.com dan Gazzal marka iplerimi sipariş ettim ve renkleri sıraya sokar sokmaz örmeye başladım. İplerimin güzelliği sonucunda yumuşacık bir battaniyeye sahip oldum.

Bu örneğin nasıl yapıldığını ise tahmin edeceğiniz gibi bir Youtube videosundan öğrendim. İngilizce bilmiyor olsanız bile izleyerek kolayca çözebileceğiniz videoyu ve modeli de buraya ekliyorum. Gelecek kış için aklınızda kalsın. Belki siz de benim gibi zigzag battaniye hayali kuruyorsunuzdur ;)


Battaniyem hakkındaki düşüncelerinizi de merakla bekliyorum. Kimler sevdi? Renkler hoşunuza gitti mi? Haydi bana yazın. Sevgilerimle :)


12 yorum:

  1. Harika olmuş. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Cıvıl cıvıl neşeli bir battaniye olmuş ellerine sağlık.
    Tam film izlerken kıvrılmalık ;p

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten muhteşem, üstelik renk seçimlerin de harika. Ellerine sağlık Sinem'cim, videoyu izleyince saygım daha da arttı. Bence hiç kolay değil. Neyseki marta yetişmiş :) Hera da eminim çok sevmiştir yeni battaniyesini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yeliz'cim :) İlk sıranın ardından inan ki çok kolay ve eğlenceli. Sevmez mi benden daha çok sevdi ;)

      Sil
  4. çokk güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Örgü sever olarak renkler ve model çok uyumlu nasıl sabırlı bir iş olmuş kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Beğenildiğini görmek beni daha da çok sevindirdi.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.