Galaksinin Koruyucuları 2 - Guardians of The Galaxy 2

Galaksinin Koruyucuları sanıyorum ilk bölümüyle her birimizin gönlünü fetheden bir film olmuştu. Bizlerden çok farklı olmalarına rağmen bütün karakterlerle yakınlık kurmuş her birini çok sevmiştik. Hele Groot'la özel bir bağ oluşturanlardan biri de bendim :) Şimdi ikinci filmde sıra ve bence yine çok başarılılar.

Galaksinin bir nevi "ajan" ekibi olarak adlandırabileceğimiz ekibi parayı basan herkes için çalışıyor. O gezegenden bu gezegene giderlerken bu seferki işleri Sovereign gezegeni için oluyor. Gezegenin bataryasını çalan Nebula (Gamora'nın kız kardeşi)'yı alıp cezasını çekeceği yere götürmek üzere yola çıkıyorlar fakat bu kez de Rocket bir batarya çalıyor ve Sovereign'ın neredeyse tüm savaş gemileri ekibin üzerine saldırıyor. Tam da çok sıkıştıkları bir anda başka bir gemi onları kurtarıyor. İşte bu gemideki kişi Peter için çok büyük bir sürprizi barındırıyor. 

Onları kurtaran adam tanrısal güçlere sahip olan Ego'dur ve kendisi Peter'ın gerçek mi gerçek babasıdır. Peter yıllar sonra babasına kavuşmanın heyecanının yanı sıra onun bir de tanrısal güçlere sahip olduğunu öğrenince aklı başından gider ama ilerleyen zaman hiç de hayal ettiklerini karşılayacak nitelikte olmayacaktır.

Ekibin başına hiç umulmadık, karmakarışık olaylar gelir ve bir anda Yondu yardımlarına koşar. Gamora'nın kardeşi Nebula bile onlara yardım eder. Ego'nun bir nevi evcil hayvanı rolündeki Mantis de saf değiştirip Koruyucular'ın yanında yer alır. 

Baştan sona eğlence ve aksiyonun sürüp gittiği Galaksinin Koruyucuları filmi görselliğiyle ve elbette ki müzik seçimindeki kalitesiyle de hayran olunası cinsten. Türü sevenler için mutlaka izlenmesi gerekenlerden. Ve bir itiraf Baby Groot aşkım depreşti yeniden <3

Keyifli seyirler dilerim. 

8 yorum:

  1. ben de gittim bu filme çok güzeldi beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim :) Geniş bir yaş kitlesine hitap edebilen çok keyifli bir film olmuş.

      Sil
  2. Groot un bütün sahnelerine bayılıyorum :) Ama bant aradıkları sahne harikaydı :))))

    YanıtlaSil
  3. Fantastik filmler pek izleyemiyorum :(

    YanıtlaSil
  4. ilginçmiş blogunu takibe aldım banada beklerim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.