Her Şey Dursun İstiyorum

Buraya gelip arada bir ceeee deyip kaçmaya iyi alıştım biliyorum ama yazının sonunda sizin için güzel haberlerim var. Elbette kendim için de ;) Önce biraz dertleşelim istedim. Ne dersiniz? Bu karmakarışık evren, dünya, ülke, şehirler, ilişkiler, ilişkilerimiz... İşte bu noktada ben her şey dursun istiyorum. Sizi her şeyin durmasını istediğiniz bir an oldu mu hiç? Mesela ben elimde o güç olsa tüm evrenin "durdur" düğmesine basıcam, içinden çıkıp tekrar "oynat" düğmesine basıp arkama bakmadan gidicem. Sizin de benzeri şeyleri hissettiğiniz oluyor mu hiç?

Yarın 10 Ekim 2017, akrep burcu olanlar için 12 yıl sonra en şanslı yıl başlıyor. Jüpiter Akrep burcuna giriş yapacak. Yani akrep burçlarına müjdeler olsun. Hele ki benim gibi yükseleni de akrep olanların değmeyin keyfine tüm şanslar duble gelecek. Öyleyse ne mi bu her şeyi durdurup gitme hikayesi? Tek söyleyebileceğim; ilişkiler.
 Daha birkaç dakika önce Dünya'yı bir araba gibi hayal etmiş ve kendimi de o dünyadan inerken görmüştüm. Elimde sadece bir mont arkama bir kere bile bakmadım. Bakmak içimden bile geçmedi. Öylesi yorgun, öylesi bıkkın, öylesi umutsuz kalmışım.
Diğer yandan, tam da bu kriz anını atlattığım zaman içimde büyüyüveren umut ışıklarıyla sarıldığım hayat. Yaşamımda sonsuza dek mutlulukla varolmasını dilediklerim... Size, özellikle birinize daha bu dünyaya gelmeden önce çok zor bir görev vermişim. Beni öyle yor, üz, hırpala, parçala demişim ki abartmışım biraz. Canımın böylesi yanacağını bilememişim çünkü seni çok sevecekmişim.

Canım Yeliz'le yazıştık az önce "yarın senin yılın başlıyor biliyorsun değil mi?" dedi. "Evet" dedim. "Evet, biliyorum ve her şey düzelecek diye sabırsızlıkla o günü bekliyordum ama..."
Dedi ki; "belki de krizle düzelecek, kaosla. Akrep zaten kaos burcu." Hiç düşünmemiştim bu yönden. Her şeyin yoluna girebilmesi için geçen süreçte elbette ki krizler olacak. Sadece benimki devasa bir kriz. Bana bambaşka bir bakış açısı kattığın için sonsuz teşekkürler Yeliz.
Şimdi güzel haber zamanı; hazır Yeliz'den bahsetmişken yeni sayfasından da bahsedip birlikte yapacağımız yeni projeden bahsedeyim. Yazılarının her birini çölde susuz kalmış gibi kana kana içerek okuyacağınıza emin olduğum sayfası Tırtılın Düşü'nde o Her Şeyden Konuşmalı'da da benim yorumlayacağım bir Hint Filmleri serisi yapmaya karar verdik. Hatta ilk yorumlayacağımız film için PK'de karar kıldık. Artık Hint Filmleri bizim yorumlarımızdan sonra izlenecek ;)
Şimdi tekrar düşündüm de her şeyin durmasına gerek yok. Beklediğim bir "aydınlanma" var sadece. Ardındaki planım ise mutlu olmak.
İyi geceler. Sevdikleriniz yanınızdaysa hemen onlara sarılın, onları öpün ve onu çok sevdiğinizi söyleyin. Unutmayın, bunu duymak için hep yanınızda olmayacaklar. Akıp giden zamanı boşa harcamayın böylece dönüp baktığınızda sevdiğiniz insana ayırmadığınız zamana üzülmeniz gerekmez. 

10 yorum:

  1. Sev beni,sarıl bana,öp beni 😊

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş.
    Emeğine sağlık canım.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Sinem ağlayarak okudum. ❤️ Ne desem bilemiyorum, bence hak ettik jüpiteri de fazlasını da. Güzellikler hoş gelsin. Pk bile gezegene geri donmek istedi baksana, biz inmeyelim o arabadan kolay kolay. Sadece bazen teslim olalim da bizi istedigi yere gotursun...
    Cok degerlisin ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansın. Her zaman içimi okuyan, hissedensin. Jüpiter'in bana çok büyük güzelliklerle gelmesi lazım ki bu zor günleri unutabileyim. Yoksa bütün gezegenlerle çok pis kavga etmeye niyetliyim ;) Bir tanesin <3

      Sil
  4. Sabah uyandığımda sarıldım şimdilik boşa zaman geçirmekle meşgulüm galiba :)

    Burçlara çok inanmam. Ama hayatımızın yönünü bizim düşüncelerimizin değiştirdiğine inanırım. Böyle düşününce daha bir pozitif oluyor insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne şanslısın. Sarılabilmen öyle büyük şans ki şükret bunun için. Ona da inanıyorum. Elbette ki düşüncelerimizle yön veriyoruz birçok şeye ama gezegenlerin yaşamlarımız üzerindeki etkisini de göz ardı edemiyorum ;)
      Şimdi düşündüm de çok fazla şeye inanıyorum :)) Bana bakma sen, sadece sevdiklerinle mutlu ol...

      Sil
  5. hayatım heristediğin daima olsun inşallah

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.