Bir Kedinin Sayıklamaları - Murat Söker

Henüz burada paylaşmamış olsam da yaklaşık iki aydır evde bizimle birlikte bir de kedi yaşıyor artık. Başta zorlansak ve Hera ile nasıl anlaşacak, anlaşabilecek mi diye endişelerimiz olsa da şimdi her şey yolunda. Onun da gelişiyle evdeki dişi sayısı üçe çıktı ve adı da Salvador Dali'nin eşinden esinlenerek Gala oldu. İşte Gala ile anlaşmaya çalıştığımız günler sırasında elimde Murat Söker'in yazdığı Bir Kedinin Sayıklamaları vardı.

Kitap boyunca kedi Hermes ile birbirinden farklı mekanlarda, birbirinden farklı insanlarla, bambaşka olaylara şahit olacak ve her şeye onun gözünden bakacaksınız. Kimi zaman onun yorumlarına katılırken kimi zamansa yok canım diye kabul etmeyeceksiniz söylediklerini. Bir Kedinin Sayıklamaları'nı okurken kediler hakkında birçok bilgiye de sahip olacaksınız. Kedilerin detaylıca incelenerek yazıldığını düşündüğüm kitabı okurken ben de Gala'yı inceleme fırsatı buldum ve kimi zaman okuduklarımla eş zamanlı şeyler yaşadım. 

Kedi sahiplerinin daha da bir keyifle okuyacaklarını düşündüğüm Bir Kedinin Sayıklamaları benim için okunası kitaplardan oldu. Sizler de hayata, insanlara, olaylara bir kedinin gözünden bakmak istemez misiniz? Haydi o zaman hemen kitapçılara.
Keyifli okumalar
Sevgiyle...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.