The Hobbit: An Unexpected Journey

Hobbit: Beklenmeyen Yolculuk

Aylardır bekledim bekledim ve sonunda izleyebildim. Eğer aranızda henüz izlemeyen varsa çantasını cüzdanını kapsın, en yakındaki sinemaya gidip filmi izlesin. Görüntüler bu kadar mı güzel bu kadar mı başarılı olur? Bir film bu kadar mı sürükleyici çekilir?Yüzüklerin Efendisi serisini hatırlatıcı sahneleriyle de bir kez daha gönlümü kazandı. 3D film izlememeye söz vermiştim kendi kendime ama gittiğim seans 3D olduğundan, daha fazla beklemeye tahammülüm de olmadığından tereddütle girdim filme ancak 3 boyutlu görüntüler de beni ilk defa bu kadar tatmin etti. Bu film ekibini tebrik etmeyelim de ne yapalım şimdi.

Kitabın aynısı olmamış çok eksik var ya da kitapta olmayan şeyler var tartışmalarına artık hiç girmiyorum. Bence siz de girmeyin. Maalesef artık anladık ki, kitapları birebir filme uyarlayabilmek neredeyse imkansız. Hepimizin hayallerini gerçeğe dönüştüremiyorlar işte;) Bende buna sığınarak artık kitabı ayrı, filmini ayrı değerlendiriyorum.

Filmden detaylı bahsetmeyi çok istiyorum ama bazı ipuçları da kaçar diye hiç o konuya girmiyorum. Sadece son sahne için bir şeyler söyleyebilirim. O kadar güzel bitirdiler ki ikinci filmi hepimiz sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Büyük, kocaman, upuzun savaş sahneleri bizi bekliyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.