Interview With The Vampire

Taaa 1994 senesinde çekilmiş bir filmi henüz izlemiş olduğumdan biraz utanç duyuyorum tabii ama o zaman daha 12 yaşımdaydım. Günümüz vampir filmlerinin atası olarak gördüğüm filmde Tom Cruise'un bu kadar çirkin olabileceğini görmek beni şoka uğrattı :)
Hele Kirsten Dunst'ı görünce ağzım açık kaldım.
Onun bu filmde oynadığından hiç haberim yoktu. Rolünün hakkını iyi vermiş tam vampirella olmuş.İnsanı korkutan bakışları vardı. Tom Cruise zaten acımasız, önüne gelenin kanını emen bir vampir rolündeydi. Garibim Brad'im de yaşadıkları yüzünden vampir olmayı kabul eden ama vampir olmanın gereklerini bir türlü yerine getiremeyen bir vampirdi. Öyle sizi alıp götürecek, sürükleyici bir film diyemem ama bu filmi izlemedim dememeli bence kimse. Oturulup izlenmeli.

10 yorum:

  1. Twilight dan önce vampir filmlerin başında olan filmdi.. Bir çok kez izledim. Bence çok güzel, 4 müthiş oyuncunun harika performansı ve oyunculuğu var..Çocukları da es geçmemek lazım tabi ..Hala da çok severim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet performanslar çok güzel bence de. Benim ilkim bu oldu bakalım birkaç sefer daha yaparım ben de kesin :)

      Sil
    2. Ben bu filmi izlediğimde, inanmayacaksın ama tam 8yaşındaydım. Evde cine 5 vardı ve filmler sinemadan sonra bizim evdeydi. En yakın arkadaşımla ben vampir hastasıydık, hatta yıllarca vampir olmaya çalıştık. Cine 5 dergisinde filmi görünce ilk gösteriminde izledik. Sonra ben defalarca izledim. En sevdiğim vampir filmi bu, ikincisi de ''Brooklyn vampiri''. Ahh geçmişe gittim. Neredeyse 20 yıl olmuş vay be.

      Sil
    3. Nostalji yaşattım sana desene ;) Brooklyn Vampiri'ni de izlemedim ben. O da güzel mi?

      Sil
  2. En sevdiğim vampir filmidir.Sanırım 3 kez izledim ya da 4 :) Güzeldir..

    YanıtlaSil
  3. Ben bu filmi 2 kez sinemada izledim ..ne kadar beğendiğimi tarif bile edemem.. herşeyiyle hala da çok severim..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.