Süpürgenin Hikayesi ;)

Bildiğiniz gibi Samsun'a geldim. Yazlıktayım. Verandaya çıkar çıkmaz gördüğüm bu çalı süpürgesi beni benden aldı. Bayıldım. Sizlerin de beğeneceğinizi düşündüğüm bu duvar süsünün bir de hikayesi var, sizlerle paylaşmak istedim.
Annem yerleri süpürürken eğildikçe beli ağrıdığı için (kendisi uzundur da birazcıcık) bu sopalı süpürgeyi almış Migros'tan. Kasaya geldiklerinde süpürgenin fiyatının
25 TL olduğunu duyunca almaktan vazgeçmiş ama babam ısrarla aldırmış. Eve gelince de 25 TL lik çalı süpürgesiyle temizlik mi yapılırmış ben onu duvara asarım deyip asmış duvara ;) Üstüne de taaa Tayland'dan alıp getirdiğimiz balıkları asmışlar. Balıkların kuyruk kısımlarında kuş tüyleri vardı, rüzgar gülü görevi görüyorlardı fakat getirirken biraz deforme olmuşlardı. Süpürgenin üstünde yerlerini bulmuşlar bence.
Balıkların ağızlarına ortam biraz şenlensin diye kına mendillerini de takınca bütün hava değişmiş. Alt tarafa da evde bulunan lavanta keselerini iğnelemişler verandaya bambaşka bir hava gelmiş. Bunu bir arkadaşına anlatan annem bir arkadaşının bizde süpürgeye sarımsak asarlar, o da nazarlık olur sen de as deyince bu şenliğe bir de sarımsaklar eklenmiş.
Görünce bayıldığım bu ilginç dekorasyon için anne ve babamı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum ;P

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.