Star Trek İnto Darkness - Bilinmeze Doğru Star Trek

J.J. Abrams yönetmenliğinde beğenilerimize sunulan Star Trek filmini izlemek ancak kısmet oldu. Film, yok olma tehlikesi altındaki bir gezegeni kurtarma göreviyle hızlı bir giriş yapıyor. Bulunulan gezegen, yaşayan halk ve başarılması gereken görev hepsi birbirinden iyi. Filmin taa en başında "Vaaay! İyi başladık." diyorsunuz.

Görev 'başarıyla' atlatıldıktan sonra evine dönen Atılgan ve mürettebatı hiç de hoş olmayan durumlarla karşılaşıyor. Gerçekleşen bir saldırı sonucu Atılgan'ın yeni bir göreve çıkmasına karar veriliyor ve Kaptan Kirk kendisini hiç ummadığı bir karmaşanın içerisinde buluveriyor. 
Aksiyon dolu bir film ama başta hissettiğim o "Vay bee!" filmin devamı için geçerli olamadı benim için. Klasik bir macera-aksiyon kıvamında seyretti. Arada bir yaşanan esprili durumlar ve Mr. Spock'ın anlamaz bakışları beni filmde tuttu diyebilirim ;)

  Acemi çalışanlar hep başa bela.


Emektar Atılgan'ın başına gelmeyen kalmadı yine :(
İzlemediyseniz çokça bir şey kaybettiğinizi düşünmüyorum. Ama benim gibi "Star Trek izleyerek büyüdüm ben" diyenlerdenseniz izleyin ve eski günleri yad edin. Yeni Mr. Spock'a çabuk alışıyorsunuz ;) Bir de sürpriz var tabii. Filmin en sevdiğim kısmı ise neredeyse sahnelerin %90 ında kullanılmış ışık oyunlarıydı. 
Yorumlarınızı bekliyorum. İyi seyirler.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.