Under The Tuscan Sun - Toscana Güneşi Altında

Çok sevdiğim ve dün gece kanal gezerken tesadüfen rastlayınca gözlerimin parıldadığı bu filmi duydunuz mu? Duymayanlara duyuralım ki bu güzelliği herkes görsün ;)
Belki sizler de benim gibi Diane Lane filmlerini sevenlerdensinizdir ama bu film Diane Lane filmleri kategorisinin de üzerinde bir yerlerde benim için. Amerika'da başlayan hikayemiz bir yazarla ilgili. Mutlu bir evliliği olduğunu düşünse de bir gün kocasının kendisi aldattığını öğreniyor ve doğal süreç başlıyor. Karısını aldatan eş bir de kendisinden nafaka istiyor.
Dolayısıyla yazarımız derin bir depresyon içerisine girip çıkış yolunu bir türlü bulamadığı bir karmaşaya sürükleniyor.

Neyse ki iki yakın kız arkadaşı kendilerinin gitmekten vazgeçtikleri toscana biletlerini ona veriyorlar ve bizim yerimize sen gez diyorlar. Başta yapamam dese de sonunda o da durumunun farkına varıp gitmeye karar veriyor.

İyi ki de veriyor :) Toscana'ya gittiğinde içine girdiği macera ve sahip olduğu villa belki de hepimize gerek :) Toscana bölgesinin methini duymayanınız var mıdır bilmem ama bu filmi izlediğinizde gidip görmek gerek demeyeniniz kalmayacak ona eminim.

Sıcacık, romantik ve dolu dolu aşk kokan bir film bu. Bütün kalp sızıları, sevinçleri, mutluluklar, hüzünler, korkular, mütevazilikler daha ne desem bilmem ki her bir duyguyu tüm samimiyetiyle izleyebileceksiniz hatta daha da abartıyorum hissedeceksiniz. 
Uzun zamandır aramama rağmen hala DVD'sine sahip olamadığım bu filme her hangi bir şekilde bir yerlerde rastlarsanız bana da haber uçurun olur mu? Arşivimin en değerli parçası olacağına söz veririm ;)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.