Closed Circuit - Kapalı Devre

Londra'da 1200 kişinin ölümüne yol açan terörist bir patlama sonrasında terörist gruptan sadece bir kişi hayatta kalır, Faruk Erdoğan. Hemen tutuklanıp hapse gönderilir. Olayın bir an önce açığa çıkması için son derece titiz bir dava süreci başlar. Dava için iki başarılı avukat atanır. Dava süresince birbirleriyle görüşmeleri ve dolayısıyla dava hakkında edindikleri bilgileri paylaşmaları yasaktır, hatta buna dair Başsavcıya kurallar gereği söz de verirler. Ancak bilinmeyen şey ikisinin eski sevgili olduklarıdır.

Her ne kadar verdikleri bu söze uymaya çalışsalar da dava hakkında bilgi edindikçe olayın sandıklarından çok daha farklı boyutlara sahip olduğunu fark ederler ve bazı bilgilere ulaştıkça hayatlarının tehlikeye girdiklerini anlarlar.

Beni ekrana kilitleyen filmlerden biri olması dolayısıyla sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Buna birçok sebep var ama bunlardan biri terörist olduğu söylenen kişinin soyadının Erdoğan olarak seçilmesi. Bana nedense çok manidar geldi. Filmde birkaç tane tanımadığımız Türk aktör de var. Diğer sebepleri saymak isterdim ancak film hakkında çok detay vermiş olurum. Seyir zevkinizi bozmak istemem. İzleyin ve izledikçe sakin ve huzurlu bir hayatınız olduğu için şükredin ;) 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.