White House Down - Beyaz Saray Düştü

Kızı tam bir Beyaz Saray ve Başkan hayranı olan John Cale başkanı koruyabilmek ve böylece kızının gözüne girebilmek için gizli servise başvurur. Başvuru için Beyaz Saray'a giderken kızını da yanında götürmüştür. Kızına işi alamadığını söyleyemez ve tam çıkarlarken rastladıkları turistik tura katılmaya karar verirler. Grupla birlikte gezerlerken başkanla karşılaşıp bir röportaj yapma şansını bile yakalarlar.


Tam da bu sıralarda askeri eğitime sahip bir grup çeşitli yollarla Beyaz Saray'a ağır silahlar sokarlar ve saldırı başlar. Bundan sonrası sizin de tahmin edebileceğiniz gibi devam eder. Cale kızını ve başkanı o ortamdan kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar ve kahraman olur.

Beylerin bayıla bayıla izleyecekleri bol patlamalı film bu tarzı seven bayanlara da güzel gelecektir. Zaman zaman yapılan espriler sayesinde kısmi rahatlamalar yaşayacağınız film boş zamanlarınızı geçirmek için tavsiye edilir. İyi seyirler.
Bu arada başkanın filmdeki bir repliğinden bahsetmeden geçemeyeceğim. Daha doğrusu replik değil de bir tanımlama diyelim. Kendisini "Özgür Dünyanın Başkanı" olarak tanımlıyor filmdeki Amerikan Başkanı. Bana çok komik geldi doğrusu. Hangi özgür dünyadan bahsettikleri merak ettim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.