The Bling Ring - Pırıltılı Hayatlar

Filmi izleme nedenim Emma Watson itiraf ediyorum. Yoksa hiç benim tarzım değil. Zaten tarzım olsa da beğenir miydim? Zannetmiyorum. Posterde gördüğünüz genç grup başta Paris Hilton'ın ki olmak üzere birçok ünlünün evlerine giriyor ve beğendikleri aksesuarları, kıyafetleri, vs i toplayıp toplayıp çıkıyorlar. Filmin başında yazan gerçek olaylara dayanmaktadır ibaresi olmasa sonuna dek izlemeyebilirdim çünkü film sahneleri şu şekilde sürüp gidiyor:

Ünlü birinin evine giriyorlar, oradan aldıklarını üzerlerine geçiriyorlar ve bir partiye gidiyorlar. İlk sefer güzel hadi ikinci sefer de güzel ama üç, dört olmaya başlayınca "eh, yeter artık ama!" diyor insan.
Neyse çekirge misali yakalanıyorlar sonunda. Ünlü olmaya çalışan Nicki'nin de (Emma Watson) işine geliyor tabii bu. Mahkemede her biri ceza almasına rağmen özellikle Nicki menajerleriyle birlikte dergilere röportajlar veriyor. Yıldız oluyor yani :)

Filmi beğenmemişsin hatırında kalan bir şey var mı derseniz 'Paris Hilton'ın evi' derim. Bu kadar kendini seven başka biri daha yoktur herhalde dünya üzerinde. Başınızı nereye çevirseniz, kendi resmi! Hastalıklı bir durum bence.
Filmde görülen ünlüler ise şöyle; Paris Hilton, Leslie Mann, Lindsay Lohan, Gavin Rossdale dikkatimi çekenler bunlar en azından.

Çooook merak ediyorsanız izleyin tabii ama pek tavsiye etmiyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.