Man of Steel - Çelik Adam

Yıllardır Superman'in üzerinde gördüğüm 'S' harfinin anlamını öğrendiğim, Superman'e koca film boyunca neredeyse hiç Superman denilmeyen film :) Beğendim. Kal-El'in doğumu, Krypton'dan neden ve nasıl Dünya'ya geldiği, çocukluğunu nasıl geçirdiği, ... ve Clark Kent oluşu. Bu film benim bölük pörçük Superman yolculuğumu, aklımdaki soruları, her şeyi çözümleyiverdi hemen. Film hakkında söyleyebileceğim tek negatif şey bazı sahnelerden geçişlerde sanki kesinti olmuş hissi vermesiydi. Sanki "eski tabirle" film kopmuş, birkaç kare atlanmış ve tekrar yapıştırılmıştı.
Bunun haricinde kötü adam, kötü adamlığını bildi, iyiler de iyiliklerini :)
Kal-El'in babası rolünde Russell Crowe'u görmek bana ayrı bir haz verdi.


Filmin devamı belli ki gelecek ve umuyorum bu kalitede olacaktır. Yalnız Superman'imizi günlük kıyafetler içerisinde gördüğünüzde benimle aynı tepkiyi verecek misiniz çok merak ediyorum. Çünkü ben "Ne içirmişler de şişirmişler bunu?" dedim yalan yok :) Sonradan gözünüz alışıyor tabii ama sanıyorum benden yan yana 3 tane koyarsanız Superman'in bir omzundan diğer omzuna ulaşabilirsiniz :)

Gerçek babasından bahsettik ama onu büyüten babasından bahsetmemek olmaz. Kevin Costner, Kal-El'e sahip çıkmak ve ona bazı kavramları öğretmek de neyse ki başarılı oluyor. Yalnız oğlunun güçlerini kullanıp tehlikeye düşmemesi için babanın yaptığı öyle bir fedakarlık var ki; sahne acıcık daha uzun olsa ağlayacaktım :( Neyse ki beni Superman izlerken ağlıyor konumuna düşürmediler. Keyifle izleyeceğinizi düşünüyorum, iyi seyirler.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.