Thor: Karanlık Dünya

3 Kasım'daki doğum günüm dolayısıyla Cinemaximum'dan çok güzel bir doğum günü hediyesi aldım. Hediyem bedava bir sinema biletiydi ve ben de bu fırsatı Thor'u seyrederek değerlendirdim. İlk filmini çok beğendiğim filmin ikincisi de beni yanıltmadı. Bu kez antik bir ırk olan Dark Elf lerle savaşmak zorunda kalan Thor, sadece Asgard ya da Dünya'yı değil dokuz diyarı birden kurtarmaya çalışıyor.

Geçen filmde kardeşiyle savaşmak zorunda kalan Thor, Dark Elf'lere karşı onunla iş birliği yapmak zorunda kalır. Ne var ki ona güvenmesi o kadar da kolay değildir. Dokuz diyarın kurtarılması uğruna çok şeyini kaybetmek durumunda kalan Thor'u ve bizleri filmin sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördüğünüzde benim kadar şok olacağınıza eminim. Bu da bize üçüncü filmin geleceğinin haberini veriyor zaten.
Jane Foster (Natalie Portman) ve ekibinin araştırmaları sonucunda iyice karışan olaylar zinciri esnasında karşılaşacağınız komik sahneler kahkaha krizlerine girmenize yol açabilir.
 Asgard'ın göz dolduran görüntüleri eşliğinde, muhteşem savaş sahneleriyle keyifli bir film sizleri bekliyor. İyi seyirler :)


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.