The Croods - Crood'lar

Eyyy animasyon severler! Çabucak toplaşın çünkü bu son zamanların en ama en eğlenceli animasyonu. Karşınızda Crood'lar. Tarih öncesi dönemde yaşayan bizim tabirimizle "mağara adamları" ama aslında bildiğimiz klasik bir aile. 
Çevrelerindeki tüm aileleri zamanla çeşitli kazalar sonucu kaybeden ve böylece babaları tarafından aşırı korumacı şekilde bir mağaraya tıkılan çok şirin bir aile. 
Karanlık kötü - tehlikeli, güneş hayat onlar için.

Ailenin genç kızı babasının bu aşırı korumacı tavırlarından sıkılmış ve çevresini tanımaya çalışırken bir gece uykusundan uyandığı sırada dışarıda bir ışık görüp peşine düşer. Bütün macera da böylece başlar zaten.
Genç kızımız Eep, Guy'la tanışır ve ateş yakabilmesi başta olmak üzere birçok şeyine hayran kalır. Babası bu durumda hiç ama hiç hoşlanmasa da elinden bir şey gelmez. Aşkın önüne geçilemiyor maalesef ;)
 Guy, dünyada garip şeyler olduğunu ve yüksek bir yere gitmeleri gerektiğini söyler. Grug bütün inadıyla bunu reddeder fakat bir deprem sonucu mağaraları yerle bir olunca uzun bir seyahate başlarlar. 
 Dönemin bütün hayvanlarını dikkatle inceleyin lütfen çünkü her biri günümüzün hayvanlarının birkaçının birleşiminden oluşuyorlar. Renkler, çizimler ve espriler filmden çok keyif almanızı sağlayacak emin olabilirsiniz.
 Ve günümüzde de yaşanan klasik bir baba-kız anlaşmazlığı ve ardından aslında birbirlerine ne kadar çok değer verdiklerini göreceğiz. Yıllarca içinde yaşadıkları ama hiç tanımadıkları bu dünyayı keşfederlerken günümüzde kullanırken hiç kafa yormadığımız eşyaların ihtiyaç sonucu nasıl ortaya çıkmış olabileceğini izleyeceğiz.
Küçük, büyük bütün aile fertlerini toplayın ve eğlenceli dakikalara hazırlanın. Kaçırılmaması gereken bir animasyon bu. İyi seyirler dilerim.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.