Sevimli Canavarlar Üniversitesi - Monster University

Ne diyebilirim? Canavarları seviyorum. Baştan söyleyeyim; ilkiyle kıyaslanırsa nasıldı sorusunun cevabı maalesef kötüydü bence. Çünkü ilk filmi geçebilmek için muhteşem bir şeyler koymaları gerekirdi ortaya ve muhteşem bir film izlemedim. Ortalama bir animasyon filmiydi ama dediğim gibi canavarları seviyorum işte ;)

Filmimiz Mike'ın etrafında dönüyor. Küçüklüğünden başlıyoruz ve Canavarlar Üniversitesi'ne gitme hayalinin nasıl gerçekleştiğini görüyoruz.
 Mike tahmin edebileceğiniz gibi çok çalışkan bir öğrenci ve Sullivan'la üniversite'de tanışıyorlar. Hayır, Sullivan ilk filmde izlediğimiz gibi alçak gönüllü, sevimli mi sevimli Sullivan'dan çok uzak başlarda. Hey! Çünkü o bir SULLIVAN ;)
Bu müthiş çift öyle şeylere imza atıyorlar ki okulun rektörü ikisini okuldan atma raddesine geliyor. Mike'ın aklına öyle güzel bir fikir geliyor ki; filmde eğlence işte tam da bu noktada başlıyor.
Bu canavarları benim kadar sizin de seveceğinize eminim ama yine de büyük beklentilerle ekran başına geçmeyin. İyi seyirler.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.