Çok Tatlı, Sevgililer Günü Sürprizleri :)

Yapımının kolaylığının yanı sıra görünümü de çok şirin değil mi? Gerekli malzemeler: tahta bir mandal, 3 renk kalem, minik bir kağıt parçası ve bir miktar yapıştırıcı. Sevgilinize sonsuza dek saklayabileceği bir mesaj verin :)

Bu cici hediyeler arasında belki de en sevdiğim bu elmalar oldu. İhtiyacınız sadece iki farklı renk elma ve kalp desenli kalıp. Sevgilinize bu tarafını görmeyeceği şekilde verip birden kalpli tarafını çevirdiğinizde zevkten dört köşe olacağına eminim :) 
Yine yapımı çok kolay ama söyledikleri çok olan bir hediye. Çubuk krakerlerin iki ucuna kalp desenleri jelibonları geçiriyorsunuz ve ortaya aşk okları çıkıyor. Okları kime saplayacağınıza dikkat edin ;)

Yine sonsuza dek saklanabilecek bir mesaj ve yapım yine çok kolay. Kalp şekli vereceğimiz kağıdımıza mesajımızı yazıp yanda görüldüğü gibi katlıyoruz ve ardından bir kürdanın ucuna geçiriyoruz. Yok böyle tek başına bir şeye benzemiyor derseniz. Bunlardan onlarca hazırlayıp, bu kez tahta şiş çubuklarına saplayıp, bir çiçek buketi şeklinde sevgilinize verebilirsiniz. Aaa her birinin içine farklı mesajlar yazmayı unutmayın tabii ;)

Ben farklılıkların insanıyım derseniz alın elinize beyaz pastel boyayı ve beyaz bir kağıdın üzerine yazın sevgilinize mesajınızı. Ardından sevgilinizin en sevdiği renk sulu boyayı yelpaze uçlu fırçaya sürüp üzerinden geçin. Eh bence sonra bir de çerçeveletin ki mesajınız hep gözünün önünde olsun ;) Ya da mesajınızı yazdığınız kağıdı sevgilinize götürün ve o boyasın istediği renge. Böylece mesaj yavaş yavaş ortaya çıkar ve birlikte hoş vakit geçirmiş olursunuz. 

İşte farklı bir buket tasarımı. Şişlerin uçlarında bu kez çikolataya batırılmış çilekler var. Kışın ortasında çilek hediyesi pek mevsimsel olmasa da çilek delisi olanlar olduğunu biliyorum. Hoş bir sürpriz olabilir :)

Tatlıyı seven sevgililere kolayca hazırlanabilecek hoş bir sürpriz :) Bir kavanoza balık şeklinde jelibon ya da şekerleri dolduruyoruz ve kavanozun üstüne mesajımızı yazıyoruz. Mesela; Denizdeki onca balığa rağmen, beni seçtiğin için çok mutluyum ;)

Çok cici bir hediye daha. Sizden bir iz taşıyan bu hediyeyi hep saklayacaktır eminim.
Herkese mutlu bir sevgililer günü dilerim :)
 * Resimler Pinterest'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.