Genç Çıraklar - The Internship

Billy ve Nick kaliteli kol saatleri satarak hayatlarını kazanan iki pazarlamacıdır. Bu işle pek de rahat bir hayat yaşamasalar da şöyle böyle idare etmektedirler. Fakat öyle bir gün gelir ki patronları insanların artık kol saati kullanmadığını, saati öğrenmek için bile telefonlarını baktığını savunup şirketi kapatır.

Bir anda işsiz kalınca ne yapacaklarını şaşıran ikili bitiminde sadece birkaç kişiye iş garantisi veren bir stajyerlik programına katılmaya karar verirler. Parasızlıktan online olan iş görüşmesine bile kütüphanedeki bilgisayardan girerler.
Google kampüsüne girdiklerinde gördüklerine bayılan Billy ve Nick bu işi almaya kesin karar verirler ancak işleri zor olacaktır. Rakipleri kendilerinden çok genç, önemli üniversitelerden çok başarılı gençlerdir. İşin içine gençlerin birbirlerine karşı olan acımasızlıkları da girince her şey iyice zorlaşır. Herkesi zorlu görevler, testler ve takım ruhunu yansıtmaları gereken oyunlar beklemektedir.

Kazanmaları gereken oyunlardan biri de Quidditch idi ve ben bir Harry Potter hayranı olarak yerde oynanan bu Qudditch karşılaşmasına bayıldım. Hele ki "Altın Snitch" göründüğünde kahkahalarıma engel olamadım itiraf ediyorum :))

Google kampüsünü ve imkanlarını görünce tabiri caizse dibim düştü. İş vermeseler de staj programına katılmak isterdim sırf oranın tadını çıkarabilmek için. Eminim gördüğünüzde siz de "Vay Be!" diyeceksiniz. Keyifli bir film sizleri bekliyor. İyi seyirler dilerim :) 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.