Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı

Her birimiz günlük rutinlerimizden sıkılıp "ah şimdi şurada olsam, şunu yapsam." gibi hayaller kuruyoruz. Bir rutin oluştuğu zaman sıkılıyoruz her şeyden. Filmdeki kahramanımız Walter Mitty de rutin ve sıkıcı bulduğu hayatından hayalleriyle sıyrılıyor.

Dünyaca ünlü Life Dergisi basılı yayın hayatına son verip artık internet üzerinden yayın yapmaya karar verir ve son sayılarını çıkartmak işte tam da bu yüzden çok önemlidir. Walter ise bu derginin belki de kalbi olan fotoğraf arşivinde çalışmaktadır. Dergi için gerekli tüm fotoğraflar onun elinden geçer. Bu şekilde birebir hiç tanışmamış olsa da Sean O'Connell'la (Sean Penn) aralarında bir bağ oluşmuştur.
Bir yandan Sean'ın son sayı için gönderdiği negatiflerle uğraşırken bir yandan da ne zamandır aşık olduğu ve tanışmaya çalıştığı Cheryl'la iletişim kurmaya çalışır. Son sayının kapağı için Sean'ın seçtiği 25 numaralı negatif maalesef kutunun içinden çıkmaz ve Walter kendisini her gün hayallerini kurduğu maceraların içinde bulur.
Sean'ın izinde onu bulmaya çalışırken Cheryl'le de oldukça samimi olurlar. Hayatı bir anda değişen Walter eski sönük, içine kapanık halinden kurtulur ve yepyeni bir görünüme kavuşur.
Walter'ı izlerken onunla birlikte heyecanlanacak, uçacak, korkacak, kısacası hissettiği bütün duyguları hissedeceksiniz. Ben Stiller'ın aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı keyifle izleyeceğiniz ve kaçırmamanız gereken filmlerden.
Sulu göz ben Sean'ın son kapak için seçtiği fotoğrafı gördüğümde gözlerim dolmadan edemedim. Bakalım sizler neler düşüneceksiniz? Düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.