Merkür Gerilemesinden Etkilenen Var Mı?


Ben etkilendiğimi düşünüyorum da ondan size de sorayım dedim :) Gerileme 7 şubatta başladı ve halen devam ediyor. Ben de şu birkaç gündür hatta belki 1 haftadır falan her şeye farklı tepkiler veriyorum. Hep etrafımdakilere sataşayım, ters cevap vereyim ya da yok hiç cevap vermeyeyim ve versiyonları halinde duygusal geçişler yaşıyorum. Dolayısıyla birkaç astrologdan duyduğum Merkür gerilemesine bağlamaya karar verdim :)

Hayır normalde sessiz sakin, kendi halinde, kimseye sataşası gelmeyen bir insan neden bu hale gelsin ki? Kesin Merkür yüzünden. Neredeyse 10 gününü geride bıraktığımız bu gerilemeden kazasız belasız kurtulmanın yollarını da aramaya başladım böylece. Kendimi derya deniz bilgilerin içerisinde bulduğumu da itiraf etmeliyim. Mesela Merkür gerilemesinde dikkat etmemiz gereken hangi burçta gerilediğiymiş. O burcu bulduktan sonra da gerileme esnasında neler yapabiliriz neler yapamayız ortaya çıkıyormuş. Balık burcundaki gerilemeyi geride bıraktığımızdan Kova burcundaki gerilemeyle yolumuza devam edelim istedim.
Bu dönemde insani ilişkilerden kopuk olmaktan, sabit fikirlilikten ve sabırsızlıktan uzak durmalıyız.
Geleceğe dair ideallerimizi sorgulamamıza, vazgeçtiğimizi düşündüğümüz hayallerimize, birlikte hareket etmenin önemine, özgürlüğün tadını hatırlamaya itecek bizi. Bunları düşünürken de sakın ümitsizliğe düşmeyin. Onun istediği de bu zaten. Bu gibi durumlarda "Düşüncelerini değiştir, hayatın değişsin."sözünü tekrar ederek negatif duygulardan kurtuluyoruz. Gerilemenin sizi etkilemesine izin vermeyin ;)

*sihirlius.com ve burcuvurkac.com dan alınan bilgiler doğrultusunda yazılmıştır.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.