Etaminle Paris'e...

Yurt dışına ilk adımım Paris'le olmuş, şehre aşık olmuştum. Yıllar öncesinin bu seyahatinden aklımda daha dün gibi kalan hatıramsa sonbaharda gittiğimiz Paris'te yerdeki kurumuş yapraklardı. O yapraklar üzerinde yürüyüp, Paris'in tarihi yapılarını seyrederken "İnsan sevgilisiyle ilk önce Paris'e gelmeli." demiştim bizimkilere.
Hala gözlerimin önünden gitmedi o kurumuş yapraklarla dolu olan yol. Belki de Eyfel'den çok daha fazla etkilendim. Zaten havadaki pustan dolayı tam bir Eyfel göremedim ama romantik bir gezi istiyorsanız gidilecek yerlerden biri kesinlikle Paris. Çok gezen biri olarak bunu söylemeye hakkım var sanırım.
Paris'e öylesine aşık olmuşum ki demek ki yıllar yıllar sonra Fransızca kursuna gitmeye karar verdim. Ahh o ne zor bir dil öyle! Azmedince, hocan da iyiyse pes etmeden ilerliyorsun tabii. Bu kurs bana harika arkadaşlar da kazandırdı. İşte bu tablo da Fransızca bölümünü bitirmiş canımın içi arkadaşlarımdan birine geç kalmış bir yeni yıl hediyesi. Dilerim severek asar duvarına.

Kardeşime yaptığım Jack Skellington'dan sonra bu işe soyunmaya karar verdim. Her çeşit motifi, şekli, sembolü çalışabilirim artık. Jack Skellington'ı görmek için buradan lütfen. Siparişleriniz için bana demirdovensinem@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.