Tamam Mıyız?

İşte bu da beni zırıl zırıl ağlatan bir diğer film. Hoş güldürdüğü de çok sahne vardı. Yani Yine Çağan Irmak yeteneğini konuşturmuştu. Gülerken ağlayabiliyordum yine bir filmi izlerken. Bu ne büyük bir ikilemdi acaba?

Temmuz'la İhsan'ın bir araya gelmeleri aslında tam da benlik bir hikaye. Rüyanızda sürekli görmeye başladığınız birini gerçek hayatta karşınızda görseniz ne yapardınız. Tabii ki Temmuz gibi onu tanımaya çalışır, peşine düşer, onun hakkında araştırmalara başlardınız. 
Sonra ne olurdu? Orasını bilmem ama Temmuz hiç ama hiç beklemediği bir istekle karşı karşıya kaldı. Ben bile şok oldum oturduğum yerde. Yok artık dedim. Ama sonra haklı çocuk demeden de edemedim. 
Henüz Hakan Günday kitaplarını keşfetmedim fakat hem etraftan duydukça hem de filme ilham kaynağı olduğunu görünce zaten dağ gibi olmuş okunacaklar kuleme Hakan Günday'ları da eklemeye ant içtim ;) 
Çağan Irmak filmlerinin ne kadar içimizden, ne kadar gerçek olduğunu bilmeyenimiz kalmadı sanıyorum. Bu yüzden sizi içine içine çekecek bir filme hazır olmanız gerektiğini söylemeliyim. Yaşananlara kimi zaman hak verip, kimi zaman "tüüüü Allah seni bildiği gibi yapsın" diyeceksiniz. Ama sonunda ne olacak? Filmden bir repliği hiç ama hiç unutamayacaksınız ;)
İnadım inat kıçım iki kanat! (Filmden alıntıdır) :)))))
Keyifli seyirler...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.