3 Days to Kill - Son 3 Gün

Kevin Costner'ı bana yıllar sonra doya doya izlettiren film 3 Days to Kill, alışageldiğimiz ajan filmlerinden oldukça farklı. Zaman zaman, yoksa bu bir komedi filmi mi diyebileceğiniz sahneleri mevcut.
Ethan, yıllarca ajanlık yapmış ve bu uğurda karısı ve kızından ayrı kalmış bir adam. Sadece doğum günlerinde aradığı kızı ve onun girdiği bu işlerden yaka silkmiş bir karısı olan Ethan işini bırakmaya pek niyetli olmasa da sağlık problemleri yüzünden işi onu bırakıyor diyebiliriz.

Ethan, emekli olunca ve yaşayacağı sayılı günü kaldığını öğrenince ailesinin yaşadığı Paris'e, o muhteşem şehre, gidip son zamanlarını kızıyla geçirmeye karar verir. İlk olarak uğradığı kendi evinde karşılaştığı sürpriz bana "yok artık!" dedirtse de bilemiyorum belki de böyle şeyler oluyordur. Merak edin, ne olduğunu anlatmayacağım tabii ki :))
Eh bu ajanlar emekli olunca da pek olamıyorlar biliyorsunuz. İşte bu abla gelip Ethan'a yeni bir iş teklif ediyor. Hem de hiç reddedemeyeceği bir teklif. Karısının da iş için şehir dışına çıkmasıyla Ethan hem tam bir ergen olan kızı ve öldürmesi gereken onlarca adamla ortada kalıyor :) Filmin buradan sonra hem çok heyecanlı hem çok komik hem de zaman zaman duygusal.
Ethan'ı işe sokan bu ablanın film boyunca pozdan poza girmesinin amacını ve filmin bir yerinde yeni doğan bebeğin yıkanmadığı halde pürü pak halde kucağa konmasını anlayamamış ve filmin bütününe yakıştıramamış olsam da izlerken keyif alacağınız ve büyük ihtimalle beğeneceğiniz bir film 3 Days to Kill.
Filmdeki Kevin Costner faktörünü de unutmayalım tabii ki :) Kendisinin kirli sakallı ve dağınık halini pek bir beğendiğimi itiraf etmeliyim ama tüm bayan karakterlerin ısrarları üzerine giydiği takım elbiseyle de pek bir çekiciydi ;) Keyifli seyirler dilerim...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.