Nights in Rodanthe - Sevgi Fırtınası

İzlemekte geç kaldığım filmlerden biri Nights in Rodanthe ama hiç izlememiş olmaktan iyidir diyelim. Bu film, yine bizleri derinden etkileyen "Message in a Bottle" ve "The Notebook" un yazarı Nicholas Sparks'ın elinden çıkma. İzlerken derinden etkileneceksiniz.

Sanki aşkı uzun süreli yaşamak yasakmış, kısa ve vurucu olmalıymış hissine kapılabilirsiniz. Beni böyle hissettiren filmlere kızıyorum ama yaşattığı o kısacık, aşk dolu anlar için her seferinde bıkmadan izliyorum. Yani Nights in Rodanthe size hissetmek ve belki de yaşamak istediğiniz aşkı yaşatacak ve hissettirecek. 
Bu muhteşem evde aşık olmak belki de çok kolay :) Önünüzde ucu bucağı görünmeyen bir deniz, gün batımı, yıldızlı geceler, ... Hiç birimizin hayatı mükemmel değil tabii ki. Zaman zaman hissedilen kaçma isteği tam da bu filme uyuyor. Kaçıp gideceğiniz yer böyle bir yer olmalı ve sizi anlayacak böyle biriyle karşılaşmalısınız. 
Ona tüm samimiyetinizle kendinizi açmalı tüm sıkıntılarınızdan kurtulup hafiflemelisiniz. İşte tam da o hafifleme anında karşınızdaki eğer doğru insansa hayatınızın ritmi değişecektir.  
Romantizm, biz kadınların hep yaşamak istediği ama çoğu zaman bulamadığı bir kavram. Kimimiz hiç göremiyor kimimizse kırıntılarıyla yetinmeye çalışıyoruz. Romantik erkekler mi? Onlar işte tam da bu filmdeki akıbete uğruyorlar... Keyifli seyirler.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.