Durmak Yok, Yola Devam Türkiye! Hep Daha İleriye!!!

Bloğa yazmakla yazmamak arasında gidip geldiğim bir gün daha... 13 Mayıs 2014, Türkiye tarihine bu kez kömür karası harflerle yazıldı. Hep ilerlediğimiz, hep geliştiğimiz, önümüzün - arkamızın, sağımızın - solumuzun hep daha iyiye gittiği söylenen güzel ülkem, dün ne oldu? Dün, daha 15 gün evvel mecliste hakkında CHP tarafından soru önergesi verilen şirketin maden ocağı patladı!
Dün saati 5 liraya çalıştırılan canlar, sizler evlerinize "bedava" kömür sokacaksınız diye öldüler. O canlar ki bugün AKP'ye üye olmadıkları taktirde işe bile alınmadılar. Onlar AKP mitinglerine ellerinden yemek fişleri alınarak zorla götürüldüler.
Hala her şey yolunda değil mi? Hala bu ülkenin başbakanı bu olayı onların "KADER"i olarak değerlendiriyor. Hala bir kesim hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, kimilerininse başları çoktan kuma gömüldü.
Ne desem, ne anlatsam onları geri getiremeyeceğim. Bugüne dek uyanamayanların da uyanmayacaklarına adım gibi eminim. Sadece söylemek istediğim, bu insanları bu şekilde çalıştıran, çalıştırmasına göz yuman, bedava kömürleri sobalarında gürül gürül yakan ve yakacak olan cümlenizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın arkadaşlar!
Kaybettiğimiz tüm canlara Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Hiç birimizin canı onlar kadar acımayacak. Başımız sağolsun...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.