Transformers 4: Kayıp Çağ

Ne zamandır sabırsızlıkla beklediğim Transformers sinemalara gelir de ben gitmez miyim? Koşa koşa giderim tabii ki. Bu zamana kadar ki en muhteşem Transformers filmini izleyeceğinizi en başında söylemeliyim. Görselliğin güzelliğini hangi kelimeyle anlatabilirim inanın bilemiyorum.

Teksas'ta yaşayan ve kafasını bir şeyler icat etmekle bozmuş Cade Yeager sürpriz bir şekilde eline geçen bir kamyoneti eve getirir ve üzerinde çalışmaya başlar. Kamyonetle uğraştıkça şaşıran Yeager sonunda bunun aslında bir Transformer olduğunu anlar ve o andan itibaren hayatı değişir.
Diğer yandan Autobotları yakalamakla meşgul olan CIA ajanlarının amaçları çok çok farklıdır ve Optimus Prime'ın Yeager'ın evinde olduğunu öğrenmeleri de uzun sürmez. Aksiyonun bir an bile dinmediği Transformers 4 : Kayıp Çağ'ı izlemekten çok ama çok keyif alacağınıza garanti veriyorum.
Ve kapanışı tabii ki favori Autobot'um Bumblebee ile yapmalıyım. İzleyenler ve izleyecek olanlar için ise "Can't touch this!" diyorum :) Anladınız siz. Keyifli seyirlerrr...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.