Rüyalar, Rüyalar, Rüyalar, ...

Dün gece canımın içi Benim Tatlı Hikayem'le uzuuuun uzuuuunn sohbet ettik. Birbirini hiç görmeyen iki insanın böylesine samimi olabileceği, böylesine ortak noktaları olabileceği ve birbirlerine bu denli açılabileceklerini söyleseler "Hadi canım ordan!" der konuyu kapatırdım. Ama neymiş? Olabiliyormuş :) Biz dün gece bir sürü konudan bahsettik ama şimdi bahsetmek istediğim rüyalarımızla ilgili olandı. Biz tıpatıp aynı rüyaları birkaç kere görmüşüz. Bazısı üst üste geceler, bazısı aralıklarla ama hep aynı. Sizlerin de böyle tekrar tekrar gördüğünüz rüyalar var mı? Ben Yeliz'in yorumlamalarına, bir şeylerden çıkardığı anlamlara çok güvendiğimden tekrar tekrar gördüğüm rüyalarımın bazılarını ona anlattım ve beklediğim gibi çok güzel anlamlar çıkardı. 

Şimdi ise dün gece benim uyku vaktim, onun da kocası geldiğinden " ;)) " anlatamadığım rüyamdan bahsetmek istiyorum. Benden anlatması, sizden de tabii ki yorumlaması sevgili okuyucu :) Haydi bakalım.
Yemyeşil bir ormanın içindeyim. Güneş dalların arasından yer buldukça gözüme vuruyor. İnanılmaz huzurlu ve mutluyum. Bir süre etrafımı seyredip yavaş yavaş yürümeye başlıyorum. Biraz yürüdükten sonra ileride bembeyaz çitlerle çevrili bir yer görüyorum ve merakla oraya ilerliyorum. Çitten içeriye girdikten sonra içerisi çok güzel bir son bahar havasına bürünüyor. Yerler kırmızının her tonunu barındıran yapraklarla dolu. Hafifçe bir rüzgar esiyor ve birden taa anadolu lisesinden iki arkadaşımı görüyorum burada. Bana "Haydi Sinem! Harika olacak! Başaracaksın!" gibi destek sözleri söylüyorlar.Birden üzerimde bir gece elbisesi olduğunu fark ediyorum. Çok beğeniyorum kendimi o an. ( Megaloman demeyin sakın ha! Rüya bu :) ) Sonra başımı kaldırdığımda karşımda minik bir seyirci tribünü görüyorum. İnsanlar oturmuş bana bakıyorlar, bir şeyler yapmamı bekliyorlar. Ve ben de onlara bir şeyler anlatmaya başlıyorum. (Ne anlattığımı maalesef duymadım.) Sonrasında alkış, kıyamet, tebrikler, flaşlar vs. Ama benim aklımda kalan sadece yaşadığım sevinç. Ben bir şey başarıyorum. Bu rüyadan uyanır uyanmaz gidip kardeşimi kaldırıp ona anlattım ki hem unutmayayım hem de mutluluğumu paylaşayım.
Şimdi de sıra sizde sevgili okuyucu. Söyleyin bakalım bu rüyanın manası nedir? Yoksa totom açıkta mı kalmıştır? (annemin yorumu bu yöndeydi) Ya da belki siz rüyalarınızdan bahsetmek istersiniz. Mesajlarınızı bekliyorum...

6 yorum:

  1. Günaydın Sinem'im,
    Bu yazıyı görünce çok şaşırdım :) Bence çok güzel günler seni bekliyor. Mutlu haberler alıcazz <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Yelizcim :) Rüyayı göreli 1 sene oldu demek ki o günlerin çok yaklaşmış olması lazım ;)

      Sil
  2. Ben çok az rüya görürüm ve gördüğüm tüm rüyalar da çıkar genelde olumsuz şeyler görüyorum en son gördüklerim ise facia.. bugüne kadar hepsinin çıkmış olması da içimi her ne kadar karartsa da yapacak bir şey yok senin rüyana gelince sanırım Oscar'ın büyülü dünyasına adımını attığın andan itibaren bir etkileşim içine girmişsin :) Baksana tüm akademi üyeleri falan da oradaymış flaşlar, alkışlar, tebrikler falan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) olabilir bu da bir bakış açısı. İlerisi de çok güzel olur umarım. Erkekler genelde rüyalarını hatırlamazlar zaten. Dediğin gibi kötülerini hatırlarlar sadece. Niyesini çözemedim ama hep aynı şeyi duyuyorum onlardan.

      Sil
    2. Yok ama bu durum farklı ben rüyalarımı çok ama çok net hatırlarım ve sanırsın üç günlük görmüşüm o kadar uzun olurlar ki bitmek bilmez ve her şey çok net olur sanki rüya değilmiş de yaşıyormuşum gibi zaten sonucunda da dediğim gibi hep bir kötü şey olur.

      Sil
    3. O zaman seni Yeliz'e havale etmem lazım. O bu işlerden daha iyi anlıyor;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.