Kitapseverlerin Yeni Modası

Yeni modamıza geçmeden önce yine Kitap Ağacı 9. buluşmasından bir anıyı paylaşmak istiyorum. Sevgili yazarımız bizi kırmayıp buluşmamıza gelmiş, neredeyse tüm gün bize eşlik etmişti. Söyleşi kısmından hemen sonra ise kitaplarımızı imzalamıştı. Ben de bu imza ile kendi imza günüm için Işıl Şenol'dan söz almış oldum ;) Bozcaada'da geçen bu sıcacık hikayenin mimarına bir kez daha teşekkürler. Asma Pansiyon'u henüz okumayanlar için tık tııkk. Kitaplar piyasada tükenmek üzere o yüzden elinizi çabuk tutun derim. İkinci kitabı sabırsızlıkla bekliyoruuzz..

Gelelim bizlerin bugünlerde deliler gibi yaptırdığımız mühürlerimize. Evet, kütüphaneleri artık oldukça kalabalıklaşan bizler kitaplarımıza bizden güzel birer de imza bırakmak istedik ve sevgili Baykuşhane'nin muhteşem tasarımlarıyla da bu amacımıza ulaştık. Bilirsiniz okunsun diye arkadaşa verilen kitaplar genellikle geri gelmez ya da karıştırılır. İşte bu mühürlerle kitaplarımız artık hiç karışmayacak ya da vermeyi unutan arkadaşımıza bizi hatırlatacak :)
Birkaç kez kitabı geri gelmeyen biri olarak ben artık kitaplarımı nadir insanlara versem de okuduğum kitaplara bana ait bir mührü basmak bana çok keyif veriyor. Sizler de size özel mühürlere ulaşmak isterseniz tek yapmanız gereken Baykuşhane'ye ulaşmak.
E-mail ile iletişim için: info@baykushane.com
İnstagram'da diğer çalışmalarını da görebilirsiniz. Oradaki kullanıcı adı: @baykushane


12 yorum:

  1. Evet !.... Seninde imza günün olsun artık

    YanıtlaSil
  2. Yaaaaaaaaaaaaaaaa muhteşem bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet :) Ankara'da mühür çılgınlığı yaşıyoruz şu an. Oraya da gelir yakında ;)

      Sil
  3. umarım kısa zamanda sizinde bir imza gününüz olur.sizin mührünüzü çok net seçemiyorum ama Adnan abinin ki çok anlamlı olmuş.Ayşe abla ya yok mu?(anneniz emekli olmadan önce aynı hast de çalışıyorduk)bu arada bu mühürlerin özel bir adı vardı bir türlü hatırlayamadım.siz biliyormusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneme de kısa zamanda bir şeyler düşünüyorum tabii ki. Sanıyorum Ekslibris olabilir.

      Sil
  4. Nasıl yaratıcı fikirler var insanlarda. Kırk yıl düşünsem kişiye özel mühür yapmak aklıma gelmez ki patatesten mühür yapmış çocuklardık biz. Bu arada benim koskoca bir kütüphanem olabilirdi verdiğim her kitap "Yok canım ben senden o kitabı almamıştım" ki gibi cümlelerle arkadaştan arkadaşın arkadaşlarına geçmese :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz aynı evrelerden geçtik galiba :)) Bundan sonra kocaman yaparsın kütüphaneni ve zaman zaman gidip onlara bakmaya doyamazsın..

      Sil
  5. mühür çok güzelmiş, umarım bir gün kitabın çıkar da ben de sana imzalatmaya gelirim...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo kimleri görüyorum ve gözlerime inanamıyorum :) Nerelerdesin sen? İnşallah o günleri de görürüz canım benim ;)

      Sil
  6. Bu mühürler gerçekten çok güzel.
    Ve siz de en kısa zamanda kendi imza gününüzü düzenlersiniz umarım :)

    YanıtlaSil
  7. Evet, Baykuşhane'nin elinden çok güzel şeyler çıkıyor. Güzel dileğiniz için de teşekkürler. Başarabilirim umarım :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.