En Tatlı Sevgililere :)

Bu sevgililer tablosuna başlayalı neredeyse 9 ay falan oldu sanıyorum. Nereye gitsem yanımda götürdüm ama nedense içimden gelmedi yapmak taa ki sonbahar gelip de gözüm kasnağa takılmaya başlayana kadar. Bu iki sevgilinin modelini gördüğümde kimin için olması gerektiğine tam o an karar vermiştim. Söz verdiğim zamanda yapamadım ama doğum günü hediyesi oldu ona :)

İlk defa etrafını siyah geçerek çalıştığım bir tablo oldu ve o yüzden çokça zorlandığımı söylemeliyim. Zaman zaman olmadı bu başka bir şey yapayım ben Yeliz'e krizlerine girsem de renklenmeye başlayınca yaptığım tabloyla aşk yaşamaya başladığımı da söylemeliyim :)
Eşiyle mutlu yuvalarının sonsuza dek sürmesi dileğiyle, o duygularla işlediğim tablomu sahibine ulaştırabildim ama çerçevesi kırılmış maalesef. Nazar dedik... Hep mutlu olun, hep böyle güzel pozlar verin, aşkınız hep daim olsun Yelizcim :)
Not: Yeliz kim diye düşünenler için bir adres verelim en iyisi ;) Blogger dünyasının bana kazandırdığı en bi en güzel insan tabii ki. Henüz takipçilerimden kendisini tanımayan varsa hemen bloğuna bir göz atın bence. Çünküü öyle lezzetli pastalar, kurabiyeler, cupcakeler yapıyor kiii inanamazsınız. Hele dev kurabiyeleri her seferinde çerçeveleniyor. Haydi hemen Benim Tatlı Hikayem'e :)

10 yorum:

  1. Ya Sinem'cim vallahi ne desem bilemiyorum. O kadar güzel bir hediye ki! Gönderdiklerinin hepsi çok güzeldi zaten ama bu aylarca ilmek ilmek işlenen hele ki bu denli birbirine yakın tonlarda, tam bir emek! Eşim de ben de aşırı mutlu olduk. Çok duygulandık :) Çünkü ilk kez ilişkimizle ilgili bir hediye alıyoruz :) En kısa zamanda onu onarıcam ve paylaşıcam :) Şimdi salonumda kitaplığımın üstünde bana bakıyor ve sana selam söylüyor bu tablo :)
    Çok çok teşekkürler yeniden. Çok seviyorum seni <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canı, ben de çok seviyorum seni <3 Her baktığınızda güzellikleri hatırlatsın size :)

      Sil
  2. Ya ne kadar tatlı ve güzel olmuş işte bu gerçek yetenek :)
    Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Hoş geldiniz aramıza, hemen geliyorum bende.

      Sil
  3. bende istiyorum bunlardan yapmak :))) eline sağlık Gözde de sende nasıl başarılısınız bu konuda :)
    acaba nereden başlamalı nasıl başlamalı ne almalı ilk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkür ederim :) İlk olarak basit modellerle başlasan yeter. Zaten sadece çarpı yapıyorsun. Bir de çarpılar aynı yöne doğru yapılırsa başka da bir kuralı yok açıkçası. Etamin dergilerine bir iki kere baksan her şeyi çözersin.

      Sil
  4. Ne güzel raslantı olmuş, bu da doğum günü hediyesi oh 
    Evet, bende önce siyah ile asıl şablonu oluşturup gittim, bir de bendeki etamin fantazimiymiş ne çok küçük kareleri, ay ne dertlendim dimi bu konuda :) altı üstü bir tablo yapamadım :)
    Tablo on numara olmuş, bir o kadar da manidar, ellerinize sağlık, maşallah!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Haklısın ama kareler çok küçük olunca ortalık karışıyor ;) Yaparsın ve çok güzel olacak eminim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.