Anne, Baba ve Diğer Ölümcül Şeyler - Yalçın Tosun

Galiba artık kendimi bir kitap kurdu olarak adlandırabilirim zira okuma şenliğiydi, buluşma kitaplarıydı, kitap ağacının aylık kitabıydı derken hem hiç okumadığım kadar çok kitap okudum hem de hiç adını duymadığım yazarlarla tanıştım. Ha derseniz ki yeter mi Sinem? Tabii ki yetmez :) Ölene kadar devam...

Bugünkü kitabımız da 14 Martta Kitap Ağacı Ankara'da konuğumuz olacak olan Yalçın Tosun'un kitaplarından "Anne, Baba ve Diğer Ölümcül Şeyler". Açık konuşmak gerekirse kirabı okuma tarihimin çok büyük bir tesadüf eseri bu günlere denk geldiğini düşünüyorum. Neden diyecek olursanız da şöyle bir açıklama yapabilirim.
Anne, baba ve çevremizdir bizlere dünyayı öğreten ve gelecekteki davranışlarımızı etkileyen. Kitapta da öyle hikayeler var ki gerçekten de ya anne, ya baba ya da diğer ölümcül şeyler nedeniyle hayatlarından vazgeçmiş, başkalarına zarar vermiş ya da kendine hayatı zehir etmiş.
Denk geldiği tarih diye bahsettiğimse ülkemizde yaşanan tecavüzler, cinayetler, hırsızlıklar vs lerin zürve yaptığı döneme isabet etmesindendi.
Kaleminin kalitesine hayran olduğum Yalçın Tosun'la tanışmayı sabırsızlıkla beklerken de okuyacağımız diğer iki kitabıyla geçireceğim günleri. Sizler de bu ödüllü yazarımızla buluşmak, kendisiyle sohbet edebilme şansı bulmak ya da bizlerle tanışmak isteyen bir kitapseverseniz 14 Martta sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz. Keyifli okumalar dilerim :)

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.