Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Böğürtlen Kışı, kitapları neredeyse kapış kapış satılan Sarah Jio'ya ait. Bilmeyen neredeyse yoktur kendisini. Her kitabı tavsiye edilir, onu okuduysan bunu da oku denir ve gerçekten de her biri çok sevilir. Dilinden midir yoksa anlattıklarından mı bilmem her birimizin kalbine dokunur bir şekilde. Böğürtlen Kışı da diğer kitapları gibi gerçekten. Kalbime dokundu ve işlerim olmasına rağmen elimden bırakamadan okudum.

Vera ve Daniel'ın kocaman sevgilerinin hikayesi bence bu. Uzun yıllar ayrı kalsalar da bu sevgileri onların kalben hep birlikte olmalarını sağlamış. Vera, çok sevdiği adamdan doğurduğu oğlu Daniel'ı babasına anlatamasa da Daniel anneciğiyle hayatıyla karşılaştırıldığında çok az zaman geçirebilse de kitap boyunca onların sevgisi hep yanınızda olacak.
Hikaye sizi içerisine öyle bir alacak ki sayfalar nasıl akıp gitmiş anlayamayacaksınız ve Daniel'ın muhteşem geri dönüşü sizi çok mutlu edecek ;) Keyifli okumalar dilerim.

8 yorum:

  1. Çok güzel bir kitaptı.Kah ağladım kah güldüm..

    YanıtlaSil
  2. Bak bunu yazdığın iyi oldu. Zaten senin yazdıkların hep iyi oluyor, çok şey öğreniyorum ben senden :) Ben Sarah Jio kitaplarını ne zaman bir kitapçıda görsem, albenisine dayanamayıp yanına kadar giderim ve "amma süslemişler bu kitabı yaa, böyle süslü püslü kitaplar beni hayal kırıklığına uğratıyor sonra" düşüncesiyle elimi bile sürmeden geri vites yapmışımdır hep. Ne bileyim genç kız romanı sanmıştım. O romanlar beni artık sarmıyor da. Allahım yaşlanıyorum galiba ben ühhühühü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Utandım inan.. Sarah Jio kitapları dediğin gibi çok süslüler ve dışı süslü içi boş diyemem. Sadece okunması kolay kitaplardan ama hikayenin içinde yaşıyor gibi oluyorsun. Bence alıp okursan pişman olmazsın ;)
      Bi de yaşlanmak yok. Büyüyoruz sadece <3

      Sil
  3. Bu kitap bende de var, okunmayı bekliyor :) Tavsiyen üzerine şimdi daha çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  4. insanın içine dokunan bir hüzün var bu kitapta ama yinede insan elinden bırakamadan bir solukta bitiriveriyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.