Karışık Kaset

Karışık Kaset'te Ulaş( Sarp Apak ) ve İrem'in ( Özge Özpirinçci ) karmakarışık aşk hikayelerini izliyoruz ama film öyle güzel başlıyor ki benim için ortam ve müzikler filmin önüne geçti diyebilirim. Evet, ben muhteşem kasetler dönemine yetişebilmiş hatta doya doya yaşayabilmişlerdenim. O kasetlerle ne hatıralarımız vardır sadece o dönemi yaşayanlar bilir değil mi? :)) İşte filmi izlerken elimde olmadan o döneme gittim. Kendi karışık kasetlerimi yaptığım hatta böyle çok özel bir karışık kaset aldığım döneme...

Ulaş, komşu kızı İrem'e aşık olur ve hikaye başlar. Ona açılabilmenin yollarını ararken babası sayesinde belki de en güzel yolu bulur. İrem için en güzel şarkılardan bir kaset hazırlacak ve sonunda da ona ilan-ı aşk edecektir. İrem'e verebilmek umuduyla belki de onlarca karışık kaset hazırlar. 

Ulaş ve İrem'in ilişkisi araya yıllar girmesiyle ilerleyip durur. Birbirleriyle karşılaşmaları, yakınlaşmaları ve birdenbire kopmaları hep akıl almaz bir şekilde ilerler. İşin en hoşuma giden yanı bir buluşmalarında Ulaş'ın İrem'e bir karışık Cd, yıllar sonraki bir buluşmalarında ise karışık flash bellek vermesi oldu. 

Kitabını okumadığım bir kitap uyarlaması olan Karışık Kaset, dediğim gibi sizi filmin başladığı döneme götürüp orada hayallere dalmanıza sebep olabilir. Yok benim gibi o hayallere dalıp gitmezseniz geri kalanında güzel sürprizlerin, hüzünlü anların ve büyük başarıların gerçekleştiği bir hikaye sizleri bekliyor olacak.

Çocukluk aşkınızla büyüdüğünüzde karşılaşıp eski günleri yad ederken aslında onun da sizi sevdiğini öğrenmek ne kadar sürprizli ise bu film de öylesine tatlı sürprizler barındırıyor içerisinde. 

Şimdi yazılı yoklama zamanı :) Söyleyin bakalım kimler içinde mesajlar barındıran Karışık Kaset!ler aldı bir dönem? Parmaklar çalışsın klavyelere yazılsın ;) Peki yaa kimler böyle karışık kasetler hazırladı sevdiği insan için? Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Keyifli seyirler...


6 yorum:

  1. Daha bugün izledim bende :) Kaset dönemini birebir yaşayanlar için güzel bir nostalji olur hakikaten :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde var karışık kasetim:) bende o günleri yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ne kadar masum aşklar

    YanıtlaSil
  3. Mesaj barındıran karışık kaset almadım ama ben kendi karışık kaseti yaptırmıştım. Ne güzeldi o günler. Bu arada filmi henüz syretmedim.Önce kitabını okumayı planlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi fikir :) eminim kitap filmden çok daha güzeldir.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.