NoScape - Yeni Bir Odadan Kaçış Oyunu

İpuçları, şifreler, kilitler, heyecan ve 60 dakikanın sonunda patlayacak olan bir bomba! Göreviniz bu süre dolmadan bombayı bulmak ve onu etkisiz hale getirmek. Bunun çok da kolay olacağını sanmayın işiniz oldukça zor olacak ;)

Sakın unutmayın, bir odada bulduğunuz bir ipucu diğer odada işinize yarayabilir :) Ya da bir odada bir şifreyi çözmeye çalışırken bunu diğer odada çözebileceğinizi anlayıp son sürat oraya koşmanız gerekebilir. Etrafınızdaki her şey şüpheli, her şey bir işaret. Paranoya mı? O da ne? :))
NoScape, Ankara'da büyük bir hızla açılmaya başlanan odadan kaçış oyunlarından sadece biri fakat farklı tarzıyla hemen dikkatleri çekiyor. NoScape'e sosyal medyada facebook, instagram ve kendi internet sitelerinden ulaşabilirsiniz. Rezervasyon için ise sesli iletişimden yanalar ;)
Rezervasyon için: 0 505 105 54 35
Her anından çok keyif alacağınız NoScape'e gitmekte gecikmeyin. Heyecanı doruklarında yaşayacaksınız!

4 yorum:

  1. Bizim İstanbul'da da evden kaçış oyunlarının sayıları çok arttı.Geçen hafta ilk kez deneyimledik ama çıkamadık evden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsinde ayrı bir heyecan ve eğlence yaşanıyor. Biz ara ara gitmeye karar verdik ;) Bir sonrakinden çıkarsınız. Sevgiler..

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.