Kingsman: Gizli Servis - Secret Service

Eggsy henüz bebek sayılabilecek yaştayken babasını gizli bir görevde kaybeder ve sonrasında annesiyle hayatları oldukça kötü seyreder. Büyüyene dek girdiği her ortamda ve konuda başarıya ulaşan fakat ailenin sorunlu durumundan dolayı her şeyi yarım bırakmak zorunda kalan Eggsy'nin aklına yıllar önce ona verilen bir şeyi kullanmak gelir.

Babasının ölümünün ardından evlerine gelen takım elbiseli bir adam onlara bir madalya verir. Bu madalyadaki numarayı arayıp söylenmesi gereken parolayı söylerlerse nerede olurlarsa olsunlar onlara yardıma geleceğini söylemiştir. Hayatından tamamen bıkmış durumda olan Eggsy de bu madalyayı kullanmaya karar verir.

Ve sonrasında olanlar Eggsy'nin hayallerinde bile görebileceğinin ötesindeydi. Kingsman: Gizli Servis saymakla bitmeyecek kaliteli oyuncuları ve dolayısıyla oyunculuklarla diğer filmlerin bir adım önüne geçiyor zaten. Yanı sıra senaryonun orjinalliği, içerisindeki minik ama çok eğlenceli esprililer ve sahnelerin güzelliğiyle 2015'in en sevdiğim filmleri arasında yerini aldı.

Colin Firth'e bir kez daha hayran kaldığım Kingsman: Gizli Servis, Taron Egerton'ın da yıldızının parladığı bir film olmuş. Sonrasında onu sık sık yeni projelerde göreceğimizi düşünüyorum. Casus filmlerini sevenlerin özellikle bayılacağı filmde aksiyon da çok keyifli ilerliyor. Film severlerin mutlaka izlemesi gereken Kingsman:Gizli Servis her birinizin favorisi olacak. Keyifli seyirler dilerim.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.