Yenilmezler Ultron Çağı - The Avengers Age of Ultron

Marvel'in neredeyse tüm kahramanlarının bir araya geldiği Yenilmezler Ultron Çağı'nda bu kez tüm karakterlerimizin özeline de giriyor ve daha güzel savaş sahneleri izliyoruz. Neredeyse 2,5 saat süren filmde özellikle ikinci yarıda heyecan tavan yapıyor. İlkinden çok çok iyi bir filmle karşımızda olan kahramanlarımız bu kez kendi yarattıkları bir düşmana, Ultron'a karşı savaşıyorlar.

Her birimiz Iron Man, Tony Stark'ın zekasının ve iyinin yanında olmasının yanı sıra daha iyiye ulaşabilmek için her şeyi göze alabileceğini biliyoruz sanırım. Karşı koyamadığı megalomanlığı ve hırsı sayesinde Bruce Banner, Hulk'u da ikna edip ortaya çok zorlu bir düşman çıkarıyorlar. Yapay bir zekaya sahip Ultron dünya barışını sağlamak için yaratıldığına inanıyor ve bunun sağlanması içinse Yenilmezler'in ortadan kaldırılması gerektiğine inanıyor.

Bu ikinci filmde karşımıza çıkan iki yeni mutant ise küçüklükleri Stark'a ait bombalarla karanlığa gömülmüş Quicksilver ve Scarlet Witch. Ultron tarafından kandırılan bu kardeşler başta Yenilmezler'e karşı hareket etseler de gerçeklerle yüzleşmeleri çok acı oluyor. 

Her biri bambaşka karakterler olan Yenilmezler yine her birinin barındırdığı yüksek egolarıyla her an kavgaya hazır olsalar da düşmana karşı birleşmeyi biliyorlar ve belki de ancak öyle yüksek egolarını törpüleyebiliyorlar ya da tam tersi mi oluyor? Kim bilir :) 

Yüksek tempoyu, kahramanlarla dolu, enerjik, esprili diyalogların uçuştuğu Yenilmezler Ultron Çağı size keyifli dakikalar yaşatıp bugüne dek görmediğiniz sahneleri görmenizi sağlayacak. Aksiyonun bir an bile durmadığı filmi herkese tavsiye ederim. Keyifli seyirler :) 



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.