6 Süper Kahraman - Big Hero 6

Her animasyonda onu taparcasına seveceğiniz bir karaktere rastlarsınız, 6 Süper Kahraman'da da bu karakter benim için Baymax oldu. Hangisi mi? Tabii ki şu pofuduk, şirin mi şirin suratlı beyaz robot :) E peki Baymax ne mi? Hadi hikayeye en başından başlayalım.

Anne ve babasını daha çok küçükken kaybetmiş dahi çocuk Hiro yaptığı robotlarla yasal olmayan robot dövüşlerine katılıp kendini tatmin ederken abisi ise üniversitede, gerçekten zeki öğrencilerin bulunduğu bir bölümde robotlar üzerinde çalışmaktadır. Ve Hiro'yu bir gün oraya götürüp hem yasal olmayan işlerden uzaklaşmasını sağlar hem de Baymax'le tanıştırır.

O günden sonra Hiro da bu bölüme girmeyi kafasına koyar ve deliler gibi kabullerin yapılacağı gün için hazırlanır. Çok ama çok büyük bir kazanın yaşandığı kabul gününde Hiro abisini de kaybeder. Onun kaybıyla tamamen yıkılan Hiro günlerce dışarı çıkmaz taa ki Baymax Hiro'nun sesiyle aktive olana kadar. İşte o an hem Hiro'nun hem de sizin hayatınızın değişeceği andır çünkü Baymax Hiro'yu hayata döndürürken sizi de kendisine aşık edecektir ;)

Böylesine sempatik bir robot ve çocuklardan süper kahraman olur mu demeyin, sempatik oldukları kadar zekiler de. Dolayısıyla bilim imdatlarına yetişecek ve onlar peşlerinde oldukları şeyi elde etmeye çalışacaklar. Kim bilir belki minyonlar gibi bir gün Baymax'in de ona özel bir filmi olur. Baymax'i izlemeden ölmeyin dostlar, keyifli seyirler.

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.