Hera'yla Sonbahar

Sizler de benim gibi sonbahar insanı mısınız? Bütün mevsimleri çok ama çok severim ama sonbaharda çevrenin büründüğü o rengarenk doku beni her gördüğümde heyecanlandırır, neşelendirir. Sevgili Nilgün dün dedi ki "Daha çok Hera yazısı istiyorum." ve çok da haklıydı. Bu yazı Hera'lı yazılar için bir dönüş olsun. Birbirinden harika fotoğraflara da şimdiden hazır olun :)

Bu fotoğraf da birkaç gün önce instagramda paylaştığım fotoğraflardan biri aslında. Kızcağızım ne zamandır sonbahar yapraklarıyla muhteşem patilerinin fotoğrafını çekip paylaşmamı istiyordu. Sonunda bu isteğini gerçekleştirdik ve instagramda paylaştık ;) Olur olmaz her şeyin fotoğrafını çekip paylaştığım ama bir türlü onu böyle çekip paylaşmadığım için çok sitemliydi bana ama paylaşır paylaşmaz bütün anlaşmazlık sona erdi. Yine en mutlusundan, tatlı bir aile olduk :))
Sizler de Hera gibi ağaçlardan kopan o rengarenk yapraklar üzerinde yürümeyi, onlarla fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyin. Hayatın tadı bu şekilde çıkar ve zaten hayat da ancak bu şekilde güzel.
Hera ve benden kucak dolusu sevgiler...

8 yorum:

  1. Teşekkür ederim , benim Venüs kız ve 6 aylık dışarı çıkmak istemiyor aslında hava güzelken gezdirelim istiyoruz ama apartman girişine yapışıp çıkmıyor en son çıktığında zaten kucak istemiş zıplaya zıplaya yürümüştü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) İstemiyorsa zorlamayın ev çocuğu demek ki. Rica ederim ayrıca.

      Sil
  2. Son bahar hep hüzünlü gelir bana, ama sen mutluluktan bir pay almışsın. Ne güzel, imrendim gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüzünle hayatımın uzunca bir zamanını birlikte yürüdük ama bana bir şey katmadığını aksine götürdüğünü fark ettim. Bu nedenle onunla vedalaşıp mutluluğun koluna girmeye karar verdim. Bana öyle güzel şeyler katıyor ki herkese tavsiye ederim ;) Teşekkür ederim..

      Sil
  3. Sonbaharın renkleri gerçekten bambaşka. :) Ama ben yazı da çok severim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi hepsinde aşık olduğum bir nokta var benim de ama sonbaharda dışarı her çıkışımda renklerin güzelliğine kapılıp gidiyorum. Demek ki en çok sonbaharı seviyorum ;)

      Sil
  4. ben de bayılırım sonbaharda fotoğraf çekmeye doyamam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Hele sonbaharda kaçırılmaması gereken o kadar çok poz ortaya çıkıyor ki ;) Sevgiler

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.