Labirent: Alev Deneyleri

Labirent-Alev Deneyleri
Çokça beğendiğim The Maze Runner; Labirent: Ölümcül Kaçış'ın ardından gelen ikinci film Labirent: Alev Deneyleri'ni neredeyse 2 ay gecikmeli seyredebildim. Bir kitap uyarlaması olan seri distopya severler için adeta bulunmaz bir hint kumaşı olarak tabir edilebilir. Labirent'ten kurtulduklarında artık özgür olacaklarını zanneden bu ekip bu kez kendisini bambaşka bir oyunun içinde buluyor.

Labirent-Alev Deneyleri
Karşısına çıkan her şeyin altında bir bit yeniği arayan kahramanımız Thomas, onları labirentten kurtaran ekibe başta güvense de sonrasında burada başka bir şeylerin döndüğünün farkına varır. Onlardan bir süre önce tesise getirilen Aris ile işin peşine düşüp gerçekten de her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlarlar. Bundan sonra tek yapacakları kaçmak olacaktır.

Labirent-Alev Deneyleri
Gerçekten var olup olmadığı bile bilinemeyen Sağ Kol isimli kişi ya da grubu bulmak için yola düşerler ve yolda Işıl hastalığına yakalanan delilerle, bitmek bilmeyen bir çölle ve arkalarından onları kovalayıp duran İsyan'la baş etmek zorunda kalıyorlar. 
Film öyle bir sonla bitiyor ki üçüncü bölüm için şimdiden beklemeye başlasak çok iyi olur çünkü bu bölümde aksiyonu bir parmak bal çalar gibi dilimize çalsalar da üçüncü bölüm sıkı aksiyon sahneleri bizi bekliyor olacak sanıyorum.
Dediğim gibi distopya severlerin mutlaka izlemesi gereken Labirent: Alev Deneyleri, bu türe göz kırpanların da bir şans vermesi gereken bir film. Keyifli seyirler dilerim :)

2 yorum:

  1. Ben bunu nasıl unuttum ya çok iyi oldu bu yazıyı görmem hemen ikinci filmi izlemeyelim:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.