Yeni Yıl Dileklerim :)

Yeni yıl dilekleri
Kasım ayının son günü ve yeni bir haftanın başlangıcı olan bu gün içimin kıpır kıpır olmasına yetiyor da artıyor bile. Neden mi? Çünkü yarın hem aralık ayının ilk günü hem de 2015'in son ayı olacak :) Ne kadar anlamlı bir gündeymişiz değil mi? ;)

Aralık ayı bana, her senenin gidişini izlerken o yıl olanları düşünmem gerektiğini hatırlatır. Koca bir yılı devirmek içerisinde yaşarken fark edilmese de bir açıdan çok uzun başka bir açıdansa göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir zaman dilimi. Geriye dönülüp bakıldığında ne kadar çok şey yapmışım ama bir o kadar da anlamamışım dediğimiz yıllar sanıyorum iyi geçirdiğimiz yıllar olarak yerleşir belleklerimize.
2015, girerken de hissettiğim gibi benim için çok güzel bir yıl oldu. Çok büyük başarılar kazanmadım, zengin de olmadım, büyük bir evim ya da lüks bir arabam da olmadı. Bunlar çoğu insan için iyi bir yıldı denmesi gereken koşullar olabilir ama benim için ancak bonus olabilecek maddeler. Benim "iyi ki" lerimse şunlardı;
Sağlıklıyım,
Mutluyum,
Huzurluyum,
Kendimi ve hayatı tanımaya başladım,
Çevremde beni gerçekten seven insanlar olduğunu fark ettim,
"Less is More" kavramını her anlamda hayatıma uygulamaya başladım,
Yıllardır çok sevdiğim, çok değer verdiğim insanlar arasına yenilerini eklemeyi başardım,
Hedeflerime ilerlemeye başladım ve bu yolda işaretler almaya başladım,
İlerlemeye karar verdiğim yolda benimle aynı kafada olan insanlarla beraberim,
...
Ve şu an aklıma gelmeyen onlarca iyi ki'lerim var.
Gelmesine çok az adım kalmış olan 2016'dan ise dileklerim yine bu yolda olacak. Dileklerimi nasıl dilediğimi göstererek ve sizlerin de bu şekilde dilemenizi tavsiye ederek bu özel günün, özel yazısını noktalayalım.

2016'da da sağlıklıyım, huzurluyum, mutluyum, kendimi ve hayatı tanımak için daha çok zamanım var. Beni gerçekten seven insanlarla harika zamanlar geçiriyorum. "Az çoktur" kavramını hayatıma tam anlamıyla uyguladım ve çok mutluyum. Değerlilerim bu yıl da benimle ve aralarına yenileri ekleniyor. Hedeflerime ulaştım ve her birinde başarıyı ve mutluluğu yakaladım. Hayatın bana isteklerim yolunda gönderdiği her güzel sürprize, her işarete ve her ilerlemeye açığım. 

2016 bana çok iyi gelecek :) Sevgiyle...

Görsel : http://www.getcarriedaway.net/ den alınmıştır.

15 yorum:

  1. Zaman ne çabuk geçiyor yahu...

    2015 de bitiyor işte... :) :)

    Blog'umdaki güzel yorumunuz için tekrar teşekkürler buradan da. :) :) Kitabı okuyunca yorumlarınızı çok merak ederim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) En kısa zamanda alıp okuyacağım ve yorumlarım burada olacak. Dilerim kitabın sana yeni ve çok güzel kapılar açsın.

      Sil
    2. Yorum-yazıyı merakla bekliyor olacağım! :) :) Teşekkürler!

      Sil
  2. Ne kadar güzel inşallah 2016 yili da guzel gecer dostlarinla, sevdiklerinle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) İnşallah. Herkesinki çok güzel geçer dilerim.

      Sil
  3. Bu yıl da bitti bitiyor hayallerin ertelendiği yıllar birbirini kovalıyor. Umarım ''iyi ki'' lerimiz hiç bitmez daha çok olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitiyor evet :) Senin için yeni yıl dileğim hayallerine daha sıkı tutunman ;) İyi ki'ler hiç bitmesin.

      Sil
  4. En sevdiğim ay aralık :) Tabi bundan benim doğum günümün payı büyük. Ancak sadece bu değil yepyeni bir seneye başlangıcın son basamağı ayrıca. Umarım yeni yılsa tüm dileklerimiz gerçekleşir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin doğduğu ay özeldir :) Benim için de kasım öyledir mesela ;) Umarım öyle olur...

      Sil
  5. Yılbaşı gelecek ama ben merak ediyorum o eskiden yağan "KAR" bu yıl başında da yağacak mı? :) Aralık ayını sevmem çünkü seneyi bitiren ay olduğu için ama Aralık gitmeden yeni yılda gelmez :) Saçmaladım sanırım... Daha fazla kirletmeyim burayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu hiç kirletmek ne demek öyle şeyler söylemeyin. Dediğiniz gibi bir yılı bitirirken yeni yıla da kapı açıyor. Aralık'a bir şans verin bence :)

      Sil
    2. Bence o bana şans vermeli diye düşünüyoru :)

      Sil
  6. vay be bir kocaman yılı daha geride bırakıyoruz acısıyla tatlısıyla bir 2015 de bitiyor :) ne diyelim dilerim 2016 size ve herekse mutluluk huzur ve güzel yıllar geçirmek dileğiyle inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bütün güzellikler hepimizi bulsun dilerim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.