Erken Yılbaşı Kutlaması

İnsan, içine girene dek yaşananların, olanların farkına varamaz. Bende de aynı durum vardı tabii ki. Ankara'da yapayalnız bir bloggerdım taa ki bu sene zorlayarak ve çabalayarak ilk adımlarımı atana kadar. Ben adım attıkça yollar beklediğimden de hızlı kısaldı ve sevgili @partimaymunu nun yeni yıl partisine sevgili @ankaraetkinlik tarafından davet edildim. Yazılarını okuduğunuz bloggerlar birden bire karşınızda ete kemiğe büründüğünde bir şaşkınlık yaşanıyor ki tarifi mümkün değil. 

@partimaymunu bizlere hoş geldiniz derken :)
Bende de bir şaşkınlık ki sormayın gitsin. Beklemediğim bir kalabalıkla karşılaşınca bir şok, bir kaçma isteği uyandı bende. Eh ne de olsa alışık değil bünye. Neyse dedim derin nefes al ve bir kenara iliş. Gördüğüm ilk sandalyeye oturup kendimi akışa bıraktım. İyi ki kaçmamış, iyi ki kalmışım. Çok güzel insanlarla tanıştım. Artık beni kimse tutmasın :)) 

Parti Maymunu ev sahipliğinde, çok güzel süslemeler, pasta, ikramlıklar ve sürprizler eşliğinde geçen gecede herkes öyle samimiydi ki tekrar tekrar teşekkür etmeliyim. Yukarıda görmüş olduğunuz göz dolduran, ağız sulandıran pasta @tatliatolyesi nin becerikli ellerinden çıkmıştı. Parti Maymunu'nun parti destekçilerinden @gizzzy sayesinde çektiğimiz fotoğraflarımıza hemen kavuşabildik. O akşam bizlere kapılarını açan ve birbirinden leziz ikramlıklarıyla geceyi güzelleştiren @sheacafeankara sayesinde sohbetler daha keyifli geçti. 

Tüm bunların haricindeyse bana birçok farklı bakış katan yeni insanlarla tanıştım. Her gün ama her gün bizlere yenilikler katacak insanlarla tanışabilsek keşke. Benim için öyle bir geceydi ve bunun için minnettarım. Her birinizle tekrar tekrar görüşebilmek dileğiyle.

Birçok yazımda yazdığım gibi güzel geçirdiğim 2015, 2016 nın habercisi gibiydi benim için. Bu yıl daha güzel, daha başarılı, daha mutlu geçecek ve beni tüm hayallerime kavuşturacak eminim. Alttaki fotoğrafta gerekli mesajı evrene ulaştırıyor eminim ;) Yeni yıl hepimize güzel sürprizleriyle gelsin. Sevgiler...


7 yorum:

  1. Ne guzel bir etkinlik olmuş
    2016 sizin yılınız olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleydi gerçekten de :) Teşekkür ederim hepimize güzel geldin 2016 :)

      Sil
  2. Kıskandım :) Erken partiniz çok eğlenceli geçmişe benziyor. Pastaya bayıldım bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mükemmel görünüyor değil mi? Görünce ben de bayılmıştım. Güzeldi evet :) kıskanma yaa darısı başına diyim ;)

      Sil
    2. Gerçekten öyle görünüyor hehe sağol darısı başıma :)

      Sil
  3. Ne güzel etkinlik olmuş! Şu anda Ankara'da yaşamasam da, Ankara'lı bir blogger olarak çok mutlu oluyorum böyle organizasyonlara :) Umuyorum devamı gelir! Ve katılıyorum, yazılarını okuduğunuz, fotoğraflarını gördüğünüz insanlarla yüzyüze tanışıp sohbet etmek çok keyifli gerçekten!

    Sevgiler, Özge

    www.sevgilibeyazkagit.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi gerçekten ve dün akşam da başka bir yıl başı partisindeydik. Onu da en kısa zamanda yazıyor olacağım :) Sizi de bir gün aramızda görürüz umarım o halde.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.