Nadide Hayat

Bir insanın yaşıyla yaptıklarının birbirine uymaması nedense her birimizi çok şaşırtır. Hele ki bu torunu olan, kocasını yeni kaybetmiş bir kadınsa onun için hayatta tek seçenek vardır. Evinde oturup torununu büyütmek. Oysa ki kendimiz için kurduğumuz onca hayalden sonra başkaları için böylesine acımasız olmamız ne kadar kötüdür öyle değil mi?

Nadide'de kocasını erkenden kaybedince bir boşluğa düşer ve önüne çıkan işaretleri takip eder. Yıllar önce kocası istediği için okulunu bırakmış ve hayatına profesyonel ev hanımı olarak devam etmiştir. Şimdi yarım bıraktığı eğitimine ve belki de kaçırdığını düşündüğü fırsatlara kavuşma zamanıdır. Öğrenci affıyla geri döndüğü okulu ona ilk seferki gibi kucağını açmaz elbette. Öğrenci işlerinden, hocalarına dek herkes her şey onu sonuna kadar zorlar ama Nadide her şeyi başarmaya ant içmiştir bir kere.

Böylesine hızla döndüğü okul hayatı o hızla devam eder ve bölüm için bir araştırmaya katılır. Daha önce üzerlerine takip cihazı takılmış olan caretta carettaları bulmaları gerekmektedir. Okulda az çok anlaşmaya çalıştığı insanlarla birlikte geçirmesi gereken uzun günler olunca kendisini onlara kabul ettirmek de şart olmuştur. Karşısında 4 adet burnu havada, bir adet içine dede kaçmış sınıf arkadaşı, bir adet ukalalıktan etrafını göremeyen hoca ve çatlak mı çatlak bir gemi kaptanı bulunmaktadır.

Böylesi ilginç bir ekiple elbette ki çok ama çok farklı tecrübeler yaşayıp her birini dize getirmenin yolunu bulur. Araştırma görevi nasıl sonuçlanır ve Nadide neler yapar izleyince göreceksiniz elbette ama keyifli dakikaların sizi beklediğinin garantisini veriyorum.

Neredeyse her filmini bayıla bayıla izlediğim Çağan Irmak yine başarılı bir projeye imza atmış. Yanına aldığı ekip arkadaşları da Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler olunca tadından yenmez bir film olmuş. Çağan Irmak filmlerinin fazla reklam olmadan kulaktan kulağa duyularak gişe yaptığını da göz ardı etmezsek eğer her birinizi vizyondan çıkmadan evvel sinema salonlarına davet ediyorum :) Kaliteli romantik komedi filmi izlemek isteyenlere Nadide Hayat tavsiyemdir, keyifli seyirler. 


10 yorum:

  1. Tam benlik bir filmmiş.Yaşım itibariyle bir seneyi aştı,zevkle bloğumla haşır neşirim.Öyle köşede oturmakmış,benim şöyle olmam gerekirmiş yaşıma yakışmazmış, hiç kimseyi dinlemem.Gençlere karışmayı da sevmem.Yaşayarak öğrenmek kadar güzel bir şey yoktur.Sevgiler.Ece ablanız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgiler benden Ece ablacım :) Aslında her kadının izlemesi gereken bir film. Her birimizin çıkaracağı bir ders var.

      Sil
  2. Çağan Irmak filmleri güzel oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Yeni yılın ilk günüydü izledim ve çok beğendim Çağan Irmak yine iyi iş çıkarmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de :) O günü Kocan Kadar Konuş'a ayırmıştım o da çok güzeldi. Kaliteli yerli yapımları gördükçe ne kadar sevindiğimi anlatamam.

      Sil
  4. Çok güzel bir konusu var. Mutlaka izlemeliyim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.