Deadpool

Karşınızda kendi kendisiyle dalga geçen bir film ekibi ve onların yüzünü kara çıkarmayan mutant kahraman Deadpool. İzlerken gülecek, gülecek ve daha çok güleceksiniz ;)

Geçmişte özel kuvvetlerde çalışmış sonrasında ise insanlara zorluk çıkaran kişileri bulup hadlerini bildiren biraz kaba, biraz terbiyesiz, espri kabiliyeti çok da gelişememiş ama özünde iyi bir adam olan Wade daha Deadpool olmadan önce de kendisine kahraman denmesinden hiç hoşlanmaz. Tam da hayatını yoluna koyup sevdiği kadını bulmuşken vücudunun farklı bölgelerinde kansere rastlanır ve her şey rayından çıkıverir. Her zaman gittiği barda esrarengiz bir adam ona kartını uzatıp onu kurtarabileceğini söyleyene dek tüm umutlarını yitirmişken bu teklifle önünde bir seçenek doğar. Bir gece toparlanır ve Vanessa'ya bile bir şey söylemeden söylenen yere gider.

Wade'e uygulanan tedavi onu iyileştirecektir ama söylenmeyen bir şey vardır. Bu uygulama aslında onu iyileştirmek için değil DNA sında farklılık yaratıp onu bir mutant haline getirmek için yapılmaktadır. İşler hiç de Wade'in hayal ettiği gitmez ve her zamanki dalga geçen ruh hali burada da devam eder fakat onun böylesine fazla ve saçma sapan konuşmasından hiç mi hiç hoşlanmayan Ajax, Wade'de hiç geçmeyecek izler bırakır. İşte Deadpool böyle meydana gelir. O günden sonra Wade, onu bu haliyle görmesini istemediği Vanessa'yı hiç görmez ve onu bu hale getiren Ajax'ı bulup her şeyi düzeltmesi için onun peşine düşer.

Ajax'ın peşindeyken "kahraman" kavramına hiç uymayan hareketler yaptığından Profesör X'in ekibinden Colossus onu sürekli hizaya sokmaya çalışır. Başarılı olur mu derseniz size ancak gülebilirim :) Deadpool kendisiyle dalga geçerken izleyicisiyle konuşan, çevresindekilere bir ilkokul çocuğu gibi davranan ve bu haliyle kendini seyirciye çok sevdiren bir kahraman. 

Diğer mutant kahramanlara göndermeleriyle, bel altı esprileriyle ve hikayenin ta en başından oluştutulan sıcak havasıyla Deadpool sanki benim kapı komşum gibi :)) Yani tam da içimizden biri. İstemeden kahraman olmuş, güçsüzleri korumaktan ziyade kendi işini halletmeye çalışan ama bunu yaparken bile çok söylenen bir kahraman, sizce de komik değil mi? 
Deadpool'u izlemeyi sakın ertelemeyin, sinema salonları tercihiniz olsun sonra pişman olursunuz.
Keyifli seyirler :)

14 yorum:

  1. Oğlum seyretti çok beğenmiş ben de izlemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyif aldığım bir film oldu benim için de. Mutlaka izle :)

      Sil
  2. Sinem gidiyorum sayende, ikiye bir ret oyumuz vardi :) ben de tmm dedim :)

    YanıtlaSil
  3. :) Güzel filme benziyor teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  4. Filmi çok merak ediyorum ama içinde birkaç yatak sahnesi var diye duydum. Sinemada biraz rahatsız edici bir durum benim için.
    İnternete çabuk düşer umarım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatsız edici yatak sahneleri yok ama tabii sen daha iyi bilirsin. Yalnız görselliği açısından bu filmi sinemada izlemeni tavsiye ederim.

      Sil
  5. TAM BENLİK TAAAAAAMMMM!!!!!!!!! Bakalım ne zaman izleyebileceğim ;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy bence hemen yarın izle. Çok eğlenceli daha fazla geç kalma.

      Sil
  6. İzleyip izlememekte kararsız kalmıştım. Pazartesi giderim o zaman.) Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Mutlaka izle. Çok keyif alacaksın.

      Sil
  7. Küfürbaz!!! Bence Marvel, kahramanlarına zeki, çevik yanında ahlaklı olmayı da öğretmeli :) Nacizane tavsiyemdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bence öğretmiş. Bu kadar çok zeki, çevik ve ahlaklı kahramanın içinde bir tanesinin küfürbaz ve yaramaz olması çok normal. İstatistikleri tutturuyorlar ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.