Mavi Tüy - Richard Bach

Bir çoğunuz Martı'yı okudunuz ve seviyorsunuz biliyorum ben de diğer kitaplarından bahsederek onları da bilin okuyun istiyorum. O halde sıra Samsun'dayken kardeş kütüphanesinin zenginliğinden faydalandığım bir kitapta; Mavi Tüy - Gönülsüz Bir Mesihin Serüvenleri. Fotoğraftaki her bir öğre ayrı ayrı özel anlamlar içeriyor elbette bunun açıklaması için sizi instagram hesabıma davet ederken kitapla ilgili detaylar için hemen aşağıya bakmanızı öneriyorum :)

Richard Bach bizlere her kitabında merak ettiğimiz konuların kapılarını açıp kendi üslubuyla bunlara açıklık getiriyor. Mavi Tüy'de de bizlerin yani tüm insanların hayata dair öğrenmesi gereken noktalara değinilmiş. Unutan bir varlık olan insanoğlunun aslında bildiklerini hatırlaması gerektiğini söyleyen bir bölüm var ki beni kalbimden vurdu. Neden mi? Çünkü son günlerde okumaya başladığım kitap gruplarının ortak sözü bu. Dünyaya gelirken unuttuğumuz bilgileri hatırlamak için geliyoruz dünyaya ve pek tabii belli amaçlarımızı gerçekleştirmek için. Başaramazsak başka bir hayatta yeniden sınıyoruz kendimizi. 
Orijinal adı Illusions olan kitabın mutlaka okumanız gereken Richard Bach kitaplarından olduğunu söylemeliyim. Sizi yine uçarak başka bir serüvene çıkaracak ve kendisi öğrenirken size de öğretecek.
Keyifle okuyun.

10 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.