Nü Peride - Hakan Akdoğan

Bir aşk romanı gibi başlar Nü Peride, karakterlerin bir kısmı Osmanlı döneminde yaşarken bir kısmı günümüzde yaşamaktadır. Geçmişin silinemeyen izleri günümüzdeki karakterleri öylesine derin etkiler ki, o dönemde yaşanan aşk bugün de yaşatılmak istenir fakat her iki tarafın buna razı olup olmadığı hiç düşünülmemiştir.

1998'de Yunus Nadi Roman ödülünü kazanan Nü Peride aynı zamanda Hakan Akdoğan'ın da ilk romanı. Okurken insanların içerisindeki sevgiye, hırslara, kine, tutkuya ve takıntılarına inanamayacak, bir aşk hikayesinin bir polisiyeye nasıl dönüşebileceğini göreceksiniz. Keyifle okuyun:)


13 Mart Pazar günü, yani yarın, ağırlayacağımız Hakan Akdoğan'la sizler de güzel bir sohbetle buluşmak isterseniz sizleri de aramızda görmek isteriz. Biz yarın görselde belirtilen saatte ve yerde olacağız. Hem Kitap Ağacı'yla tanışıp hem de yazarımız Hakan Akdoğan'a kitabınızı imzalatabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Kitap ağacı projesi ne güzel bir proje :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir kitaba benziyor. İyi okumalar...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, osmanlı dönemi hep ilgimi çekmiştir. Buna günümüz hikayeside eklenince ortaya eminim muhteşem bir kitap çıkmıştır. Güzel anlatmışsınız emeğinize sağlık. Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.