Hayalindeki Sen - Doris Hofer

Haziran ayı gelmiş olmasına rağmen ne havalar doğru dürüst ısındı ne de biz yaz geliyor psikolojisine girebildik. Yazın geliyor olması demek; deniz demek, kum demek, güneş demek. Yani bikini demek, mayo demek, güneşlenicez demek :)) Hem kadın hem erkek bedenlerimize bakmaya karar verdik değil mi? Ehh bunları yapabilmenin sırrı da hem sağlıklı beslenme hem de sporu birlikte yapabilmekten geçiyor.

Doris Holfer de aynı anda yaşamlarımıza sokmakta çoğu zaman zorlandığımız bu ikiliyi kolayca hayatlarımıza uygulayabilmemiz için bizlere bu kitabı hazırlamış. Kendisi iki çocuk sahibi bir iş kadını ve diyet yapmadan, spor salonlarına gitmemize gerek kalmadan sağlıklı beslenerek ve evimizde uygulayabileceğimiz hareketleri yaparak fit ve sağlıklı bir bedene kavuşabileceğimizi söylüyor. 
Kitapta öyle güzel tarifler var ki önce hangisini yapsam diye aklım karıştı. Başlangıcı Karabuğday Salatası ile yaptım ve öyle beğendim ki diğer tarifleri denemek için sabırsızlandığımı itiraf etmeliyim. Sırada çok güzel bir dondurma tarifi var bakalım başarabilecek miyim? 

Sağlıklı ve fit bedenler için çözüm arayanlara ısrarla tavsiye edebileceğim Hayalindeki Sen kitabı bu yaz elimden düşmeyecek gibi görünüyor. Sevgiler :)

Burada paylaştığım her şeyi ve daha fazlasını öncesinde instagram'da görmek isterseniz beni buradan takip edebilirsiniz. 
Snapchat'te de @herseyden kullanıcı adıyla sizlerleyim.

10 yorum:

  1. Son dönemlerde çok tavsiye ediliyor Karabuğday.Besin değeri de yüksek. Salata çok güzel görünüyor. Malzemelerde çok doyurucu olacağına eminim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Kesinlikle çok doyurucu ve çok lezzetli bir salata oldu.

      Sil
  2. çok ama çok güzel görünüyor bakacağım bu kitaba ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın :) Umarım çok faydalanacağın bir kitap olur.

      Sil
  3. Vakitsizlikten spor yapamıyorum. Sağlıklı besleniyor muyum bilmiyorum. Sanırım hayır:/ bu tarz kitaplar bizi harekete geçiriyor değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. İçerisinde evde kolaylıkla uygulayabileceğin hareketler var. Öyle çok uzun zamanını alacak şeyler de değiller. Mutlaka işe yarayacaktır.

      Sil
  4. Sinem hanım kitap için bir şey diyemem ama basketbol topu candır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aynen öyle. Kollarımı ve bacaklarımı çalıştırmamı sağlayan spor aleti kendisi benim için.

      Sil
  5. benimde almam lazım o zaman... hayalimde ki beni yaratmak için... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim işe yarar ve hayalindeki sen'e kolaylıkla kavuşursun. Sevgiler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.