Korku Seansı 2 - The Conjuring 2

Sabırsızlıkla beklediğim Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 'yi izleyebilmiş olmanın sevinciyle yazıyorum sizlere. İlk filmden çok etkilenmiş ve korku filmlerinden hiç etkilenemeyen ben o filmle eski korku dolu günlerime dönmüştüm. İkincisinin gelişini duyduğumda nasıl bir festival havasına girdiğimi bilemezsiniz. İlkini izlememiş olanlar için yazım burada ve mutlaka ilkini izleyip ikinciye başlayın.

Ed ve Lorraine Warren bu çeşit vakalarda çalışan evli bir çift. Yaşadıkları ve yaptıklarının tersine birbirlerine aşık, sevgi ve ışık dolu bu ikili için bile filmleri izleyebilirsiniz ;) Konudan sapmadan devam edelim. Lorraine bu takımın hisseden, gören tarafı, Ed ise daha çok pratikteki işleri hallediyor. Bir gün Lorraine evinde görüler görmeye başlar. Aşağı yukarı aynı zamanlarda da taa Londra'da bir evde açıklanamayan olaylar baş gösterir. 

Başlarda olaylarla kimse ilgilenmese de sonunda yaşananlar televizyona ve yazılı basına taşınır ve haberler Amerika'ya dek gider. Kilise de yaşananların gerçek olup olmadığını kontrol etmeleri için Ed ve Lorraine'i Londra'ya gönderir. 

Lorraine görüleri nedeniyle olanlara fazla karışmak istemese de kendilerini her şeyin merkezinde buluverirler. Ele geçirilmeye çalışılan bir kız, onlara inanmayan insanlar ve çaresiz bir aile. Korku Seansı 2 en az ilki kadar etkileyiciydi. Türü sevenler için çok keyifli olacağına emin olduğum film için keyifli seyirler :)


10 yorum:

  1. Bu filmin ilki daha geçen hafta izledim ve bloğumda tanıttım.
    İkincisini de belki izledim diyordum eğer bir gibiyse büyük ihtimal izlerim ;)
    Çok hoş bir tanıtım olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka izle. Beğenerek izledim ben yine. Seversin diye düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için :)

      Sil
  2. Benim kaçırdığım bir film olmuş ...
    İlk fırsatta izlemek gerek ..
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halen vizyonda kaçırmış sayılmazsın ama hiç izlemediysen ilk filmi önce izlemeni tavsiye ederim. Sevgiler :)

      Sil
  3. Genelde korku filmleri sarmıyor artık beni çok basit geliyor. Eskiden daha başarılıydı bana göre. Bu filmin ilki de hiç yabancı gelmedi ama izlemiş olsam direk hatırlardım diye düşünüyorum. Yorumuna güvenerek şansımı deneyeceğim, bakalım eski tadı verecek mi? :D Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da çok basit geliyor o yüzden çok seçici davranıyorum. Conjuring serisi de aslında gerçek hikayeler oldukları için daha etkileyici bence. Umarım seversin :)

      Sil
  4. İlk filmini çok severek izlemiştim, korku filmlerinden pek haz etmeyen birisi olarak beğenmiştim sanırım bunu da izleyeceğim!Güzel yazın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OOoo ilkini izlediysen bunu kaçırma :) Şimdiden keyifli seyirler.

      Sil
  5. Dalga geçercesine çekilen korku filmlerinin içinde kalitesiyle tutunan filmlerden biri.İlkide o şekildeydi.Gerçekten korkmak istiyorsanız bir gece ışıkları kapatıp izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.