Özel Bir Gün - Mother's Day

Aile ilişkilerini konu alan harika bir filmle karşınızdayım; Özel Bir Gün - Mother's Day. Bütün aileyi toplayın, mısırları patlatın ve keyifli bir film için hazır olun.


Özel Bir Gün'de birkaç farklı ailenin içerisinde yaşanan krizlere pencere açılmış ve aslında her birinin atlatılmasının ne kadar kolay olacağından ve arkasından gelecek mutluluk ve huzurun güzelliği göz önüne çıkartılmış. Ailelerden biri boşanmış ve iki erkek çocukları var. Baba gencecik bir kızla sürpriz bir şekilde evleniyor ve pek tabii anne kıskançlık krizlerine giriyor.

Diğer ailede ebeveyn problemi mevcut. İki kız kardeş annelerinin vereceği tepkiyi bildiklerinden ona söylemeden evleniyorlar. Biri bir Hintli ile diğeri ise eş cinsel dolayısıyla bir kadınla evleniyor. Anne babaları bir gün onlara sürpriz yapıyor ve tataaa haberler ardı ardına patlıyor. İstenmeyen Hintli koca, o kocadan bir çocuk, muhteşem bir ilişki yaşadığı sanılan kızlarının bir kadınla evlenmiş olması ve o kadının da sperm ekimiyle sahip olduğu çocuğu. Tam bir şenlik havası ortama hakim oluyor anlayacağınız.

Birbirine yakın mekanlarda yaşayan bu aileler birbirleriyle de bir şekilde etkileşim içindeler tabii. Diğer ailemiz annelerini kaybetmiş, iki kızı olan bir baba. Maalesef eşinin ölümünü bir türlü kabul edemeyerek kızlarına mutlu bir ortam oluşturamıyor taa ki bir olay yaşanıp gözleri açılana kadar.

Tüm bunlar anneler günü yaklaşırken oluyor ve her birinin televizyonlardan takip ettiği karakter Miranda'nın da hiç tahmin edilemeyecek bir sırrı gün yüzüne çıkıyor. Annelik bir kadının hissedebileceği en özel duyguları ona hissettirse de o rüyadan sıyrılıp çocukları neyin mutlu ettiğini de görmeleri gerekiyor. 
Özel Bir Gün - Mother's Day için keyifli seyirler :

10 yorum:

  1. Değişik bir filmmiş.Listeme aldım :)

    YanıtlaSil
  2. Birden fazla hikayenin olduğu
    Özel Bir Gün keyifli bir filmdi. Hikayelerin hepsinin hakkını vermişler, çözmeden bırakmamışlar. Sudekis'le Aniston'u buluşturacak sahne ne zaman gerçekleşecek diye bayağı bir beklediğimi itiraf etmeliyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bekledim senin gibi ve güzel bir buluşma oldu. Baştan sona çok keyifli bir filmdi dediğin gibi.

      Sil
  3. tüm sevdiğim Hollywood artistleri bu filmde toplanmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Ve hep birlikte çok güzel bir film ortaya çıkarmışlar.

      Sil
  4. Okurken çok güldüm. İlginç bir filme benziyor :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.