İçimizdeki Yol - The Road Within

Bir Tourette sendromlu, bir anoreksik ve bir obsesif kompulsif bir klinikten hem de kliniğin sahibinin arabasıyla kaçarlarsa ne olur? The Road Within - İçimizdeki Yol olur elbette :)


Vincent'a Tourette Sendromu tanısı konduğunda küçücük bir çocuktur. Büyüdükçe hayatı zorlaşır ve maalesef annesi de rahatsızlanır, babası onlardan ayrılır ve başka bir kadınla evlenir. Annesinin vefatının ardından da siyasetle ilgilenen babası onu hemen bir kliniğe yatırır. Oğlunun böyle bir rahatsızlığı olduğunun öğrenilmesini istememektedir.

Annesini hiç önemsemeyen babasına büyük öfke duyan Vincent'ın tek istediği ise annesinin çok mutlu göründüğü bir fotoğraftaki yere gitmektir. Fakat maalesef bir kliniğe yatırılır. Birçok farklı takıntısı olan Alex ile aynı odada yaşamak zorunda kalmak her şeyi iyice zorlaştıracaktır. Klinikteki hayatlarını kökünden değiştiren ise anoreksik Marie olacaktır.

Hedeflerine doğru gitmeye çalışırlarken peşlerine takılan kliniğin sahibi Dr. Mia ve Vincent'ın babası Robert'tan kaçmaktadırlar. Her yol hikayesinde olduğu gibi yol arkadaşları birbirlerine iyi gelecek ve yol, kendi kendileriyle yüzleşmelerini sağlayacaktır. 

Eğlenceli, duygusal ve mesajlarla dolu bir film olan İçimizdeki Yol - The Road Within mutlaka izlemeniz gereken filmlerden. Demedi demeyin ;) Keyifli seyirler...

8 yorum:

  1. İzlenecekler listeme eklendi bile!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika :) En kısa zamanda izle, yorumlarını bekliyorum.

      Sil
  2. Bende ekledim listeme, izleyebilirsem bugün bile bakabilirim hatta. İMDB puanı da çok yüksek değilmiş, kendim baksam izlemeye değer görmezdim açıkçası, bazen sapıtıyorlar onlar da, güzel filmlere düşük puanlar veriyorlar yada tam tersi. :) Teşekkürler tavsiye için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin :) Ben İMDB'yi 7.0 üstü ve altı olarak değerlendiriyorum. Bazen 6.0-7.0 arasında da güzel filmler çıkıyor ama 7 üstü genellikle tam benlik filmler. Rica ederim :)

      Sil
  3. Ben de listeye aldim keyifli bir seye benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten de. Şimdiden keyifli seyirler dilerim :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.