Vahşi Ruh Yeni Ay Çemberi

Her şey Kurtlarla Koşan Kadınlar'ı okumayı başlamamızla başladı. Pincola Estes kadınların, kurtların vahşi doğadaki içgüdüsel davranışlarının her birine sahip olduklarını savunmuş ve bunun üzerine yıllarca araştırmalar yapmıştı. Sonrasında da topladığı tüm bilgilerle Kurtlarla Koşan Kadınları'ı yazmış ve biz kadınlara kendimizi keşfetmemiz kalmıştı.


Ah evet, maalesef içimizdeki gücün farkında değiliz pek çoğumuz. Hatırlatılmaya ihtiyacı var bir şeylerin. Yeni Ay Çemberi etkinliğini düzenleyen yoga hocası Elif Hanım'la da bir Kurtlarla Koşan Kadınlar buluşmasında tanışmıştık. Enerjisi her birimize öyle iyi gelmişti ki düştük peşine :) Yani böyle etkinliklerine katılmaya karar verdik imkanlarımız yettikçe. Bu buluşmada da Kurtlarla Koşan Kadınlar'daki, aslında hepimizin bildiği, Kibritçi Kız masalı üzerine konuştuk ve nasıl sıcak kalabileceğimizden bahsettik. İçimizin sıcak kalması her zaman önemli.

1 Eylül Barış Günü'nde hem sonbaharın ilk günü, hem yeni ay hem de güçlü bir tutulmanın birleştiği o günde buluştuk ve yeni ay dileklerimizi ektik. Yeni ayda ne dikerseniz tüm bereketiyle gelir derler. Bizler de kendimiz, ülkemiz, dünyamız ve evren için ektik dileklerimizi. Hayırlısıyla olsunlar. 
Sizler de her yeni ayda dileklerinizi dilemeyi unutmayın. Ne kadar çabuk gerçekleştiklerine inanamayacaksınız. Sevgiyle...

14 yorum:

  1. Ben de güzel bir dilek tutayım o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Bütün dilekleriniz gerçekleşir inşallah

    YanıtlaSil
  3. tüm güzeldileklerinizgerçekleşsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Ah ne güzel etkinlikmiş... Zaten güçlerimizi bir şekilde birleştirip evrene dileklerimizi yollamamız gerekir diye düşünürüm hep. Kızım da şimdi bahsetti. Sen, ben niye bazen bahçeye koşuyorum sanıyorsun dedi. Aferin dedim. Bütün dilekleriniz hayırlısıyla tutsun Sinem kızım. Güzel yayındı doğrusu. İlgi alanım. Sevgiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim Ece Abla :) Bence de güçlerimizi birleştirmeliyiz. Dilerim böylece güzel bir dünya yaratacağız.

      Sil
  5. Çok değişik bir etkinlik olmuş,dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşir umarım. :)
    thebeautyforce.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Bu ay deneyecegim. Bu kitabi hala okuyacagim alinacaklar listemde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seveceğine eminim. Sindire sindire, üzerinde düşüne düşüne oku.

      Sil
  7. biri dilek tutmak mı dedi :) yeni ay :) bidakinde tutacağım ;)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.